Kjære medlem,

Vi håper du har fått rørt litt på deg under stengeperioden? Vi gleder oss til vi kan gjenåpne, og intensjonsdatoen er 15. juni. Vi oppdaterer dere så snart vi vet endelig, samt informasjon igangsetting av ditt avtalegiromedlemskap som har vært stoppet siden marsfaktura. Frem til da er du hjertelig velkommen på utetrening, eller til å bruke vårt digitale tilbud. Utetreningen betaler du 249,- for og da kan du trene inntil 3 timer i uka frem til 15. juni. Det digitale tilbudet er gratis.

Inne på vår online treningsgruppe på Facebook kan du finne flere av våre gruppetimer. Disse har vi kjørt som direktesending (live stream), men de ligger fortsatt på siden så du kan kjøre de når det passer deg. Noe av det du finner: Omnia at home, styrke med sekk og flasker, mobilitet, yoga, seniorbasis, dans puls, Salsation m.m.

Vi har også forståelse for at flere av våre medlemmer ikke er på Facebook og har derfor fått laget noen gruppetimer som vi har lagt ut på YouTube. Hvis du trenger hjelp med å sette på treningen på YouTube / finne frem så ta kontakt. Ta kontakt på telefon 625 61860 man-fred 10-15, eller send e-post til trening@ankerskogen.no så kan vi ringe deg. Hvis du har en smart-TV, airplay eller chromecast kan du sette på økten på TVn din. Da får du stort og fint bilde.

Seniorpuls med Cathrine
Timen består av oppvarming, balanse, kondisjon (enkle trinn til musikk) og styrke. Tilpass bevegelsene til ditt nivå.

Mage, rumpe og lår med Agata

X