Markér dagen din i Ankerskogen

Gi barna en uforglemmelig bursdagsfeiring!

Bading, mat, drikke og is. Hva mer kan man ønske seg på en bursdag? Les mer om Ankerskogens bursdagspakke og bestill nå. 

Bursdager og arrangementer i Ankerskogen

Bursdag og arrangementer med mat og drikke kan feires i svømmehallen mandag til søndag innen vanlig åpningstid. Alle bursdagsbarn får en Ankerskogen badekåpe i presang fra oss. Alle arrangement må bookes i vårt bursdagsskjema nederst på denne siden. 

Ankerskogens bursdagspakke:
– Inngang med badetid så lenge du ønsker
– Bursdagsgave fra Ankerskogen
– Bursdagsmeny fra vår kafé:
Velg mellom:
– Pølser
– Pizza
– Spaghetti Bolognese
Vann eller saft er inkludert. Kule-is til dessert (2 kuler per barn).
Mineralvann kan kjøpes i tillegg for kr 25 per barn.

Pris: kr 230 per barn, egne priser for voksne.

Barn under 10 år må ha følge av ansvarlig badende voksen over 16 år. Ved bursdager med 5 – 9 deltakere går 1 badende voksen gratis, 10 – 19 deltakere 2 badende voksne gratis og 20 + deltakere 3 badende voksne gratis. Voksne som er med som ikke skal bade betaler kr 50. For badende voksne utover de som er gratis betales ordinær inngangspris. Vi har tidvis stor pågang i helgene, så her kan det også være en mulighet å ha servering i kafeen ved resepsjonsområdet før eller etter badingen. 

Bursdag i Ankerskogen
Skjema for bestilling av bursdag i Ankerskogen. OBS! Familieavdelingen er stengt. 50-metersbasseng med stupetårn og stor blå sklie er åpen. I tillegg er varmebassenget åpent. Mat spises i tørrkafé.
Vi minner om at det for barn under 10 år må være med badende voksne. For bursdagspakken må det minimum være 4 deltakere.
Spesifiser gjerne hvor mange voksne som skal være med å bade. Kan endres i ettertid.
Her velger du meny. Det følger med saft/vann og to kuler is som standard. Ved valg av pizza er det to biter som standard per barn.
Spesifiser her hvilket fyll du ønsker på pizza om dere velger dette (pepperoni, kjøttdeig, skinke, kylling, vegetar, kun ost). Her skriver du også om det er allergier. Vi kan tilby glutenfri pizza etc.
Her kan du bestille brus i tillegg til vann/saft. Pris kr 25 per barn.
Dere kan enten velge å spise i våtkafeen (i familieavdelingen) eller i kafeen ved resepsjonsområde.
X