Baby- og småbarnssvømming

Meld deg på via epost! (per tid stengt)

Babysvømming mandager (fra 3 mnd)

Status per 8. april 2021. Påmelding til nye kurs er midlertidig stengt da vi ikke vet når vi får startet opp nye! Vi oppdaterer så snart vi vet.
Les mer om kursene under. Påmelding sendes inn på e-post og du vil få svar om du får plass. Vi legger ut info på denne siden når kursene blir fulle. Det er dessverre ikke anledning til å ha med ekstra voksen av hensyn til gjeldende smittevernregler.

Nybegynner kurs kl. 12.00 – FULLT!
Nybegynner kurs kl. 12.35
Videregående kurs kl. 13.10
Ekstra kurs
Torsdager kl. 12.55 Nybegynner
Torsdager kl. 13.30 Videregående

Småbarnssvømming mandager (fra 8 mnd – 5 år):

Startdato 1. februar (forskjøvet grunnet lokale smitteverntiltak) for neste kursrekke. Les mer om kursene under.

17.10-17.40  Barn under 2 år
17.45-18.15  Barn over 2 år – FULLT!

Svømmekurs for barn fra 5 år:

Vår samarbeidspartner Hamar IL (HIL Svømming) tilbyr svømmekurs for barn fra 5 år og oppover.
Påmelding skjer via Norges Svømmeskole (Trygg i vann), her finner du også kursoversikt og informasjon om kursene.

 

Priser og informasjon om baby- og småbarnskurs

Kurset foregår med foreldre i vannet over 8 ganger. Kurstimen varer i 30 min.

Bleiebarn skal ha på badebleie og barn som har begynt å gå bør ha på antisklisokker beregnet for bruk i svømmehaller. Dersom det er viktig informasjon angående helsen til barnet eller den voksne, er det fint om dette meldes fra til oss ved påmelding. Barnet må være fylt 3 mnd.  for å delta på babysvømming.

Vi anbefaler at de foresatte kjøper en pakke som inkluderer kursavgift + 8 innganger. Kurspakken koster kr 1920 inkludert chiparmbånd for kurs i 2021. Chiparmbåndet brukes i adgangskontrollen og til låsing av skap, og du kan benytte det til senere kurs, klippekort eller medlemskap. Hvis du har chiparmbånd fra tidligere kurs eller klippekort hos oss betaler du kr 1750,- for kurspakken.  Dersom man har medlemskap fra før er kursavgiften kr. 900,- .

Vi presiserer at kurspakken gjelder for 1 voksen. Det er dessverre ikke anledning til å ha med ekstra voksen, men foreldre/foresatte kan bytte på å være med. Dette grunnet smittevern. 

Målet med vanntilvenning er ikke å lære å svømme, men mestringsfølelse, glede, trygghet og ferdigheter i vann. Babysvømming er ingen forutsetning for å delta på småbarnsvømming.

Kursene blir holdt i det nye terapibassenget hvor det er 33 grader i vannet.