Baby- og småbarnssvømming

Meld deg på via epost!

Babysvømming mandager (fra 3 mnd)

Nye kurs f.o.m. 17. oktober

Les mer om kursene under. Påmelding sendes inn på e-post og du vil få svar om du får plass. Vi legger ut info på denne siden når kursene blir fulle. Det er dessverre ikke anledning til å ha med ekstra voksen av hensyn til gjeldende smittevernregler.

Mandag
12:00 Nybegynner FULLT!
12:35 Nybegynner
13:10 Videregående

Torsdag (fra 20. oktober)
12.55 Nybegynner
13.30 Videregående

Småbarnssvømming mandager (fra 8 mnd – 5 år):

Nye kurs fra 17. oktober. Les mer om kursene under.

17.15-17.45  Barn under 2 år
17.45-18.15  Barn over 2 år

Svømmekurs for barn fra 5 år:

Vår samarbeidspartner Hamar IL (HIL Svømming) tilbyr svømmekurs for barn fra 5 år og oppover.
Påmelding skjer via Spond og her finner du også kursoversikt og informasjon om kursene. Du finner link til Spond på Hamar IL sin side.

 

Priser og informasjon om baby- og småbarnskurs

Kurset foregår med foreldre i vannet over 8 ganger. Kurstimen varer i 30 min.

Bleiebarn skal ha på badebleie og barn som har begynt å gå bør ha på antisklisokker beregnet for bruk i svømmehaller. Dersom det er viktig informasjon angående helsen til barnet eller den voksne, er det fint om dette meldes fra til oss ved påmelding. Barnet må være fylt 3 mnd.  for å delta på babysvømming.

Vi anbefaler at de foresatte kjøper en pakke som inkluderer kursavgift + 8 innganger. Kurspakken koster kr 1920 inkludert chiparmbånd for kurs i 2021. Prisene vil bli indeksregulert i 2022. Chiparmbåndet brukes i adgangskontrollen og til låsing av skap, og du kan benytte det til senere kurs, klippekort eller medlemskap. Hvis du har chiparmbånd fra tidligere kurs eller klippekort hos oss betaler du kr 1750,- for kurspakken.  Dersom man har medlemskap fra før er kursavgiften kr. 900,- .

Vi presiserer at kurspakken gjelder for 1 voksen. Det er mulighet for å ha med ekstra voksen og man kan enten kjøpe enkeltbillett eller en pakke for ekstra voksen. 

Målet med vanntilvenning er ikke å lære å svømme, men mestringsfølelse, glede, trygghet og ferdigheter i vann. Babysvømming er ingen forutsetning for å delta på småbarnsvømming.

Kursene blir holdt i det nye terapibassenget hvor det er 33 grader i vannet.

X