Baby- og småbarnssvømming

Meld deg på via epost!

Babysvømming mandager (fra 3 mnd)

Startdato for andre kursrekke er 17. august. Les mer om kursene under. Påmelding sendes inn på e-post og du vil få svar om du får plass. Vi legger ut info på denne siden når kursene blir fulle. 

Nybegynner kurs kl. 12.00 FULLT!
Nybegynner kurs kl. 12.35 – Ledige plasser! 
Videregående kurs kl. 13.10 – Ledige plasser!

Småbarnssvømming mandager (fra 8 mnd – 5 år):

Startdato 17. august for neste kursrekke. Les mer om kursene under. 

17.00-17.30  Barn under 2 år –  Ledige plasser!
17.40-18.10  Barn over 2 år – Ledige plasser! 

Svømmekurs for barn fra 5 år:

Vår samarbeidspartner Hamar IL (HIL Svømming) tilbyr svømmekurs for barn fra 5 år og oppover. 
Påmelding skjer via Norges Svømmeskole (Trygg i vann), her finner du også kursoversikt og informasjon om kursene. 

 

Priser og informasjon om baby- og småbarnskurs

Kurset foregår med foreldre i vannet over 8 ganger. Kurstimen varer i 30 min.

Bleiebarn skal ha på badebleie og barn som har begynt å gå skal ha på antisklisokker beregnet for bruk i svømmehaller, det kan kjøpes hos oss i Ankerskogen ved kursstart. Dersom det er viktig informasjon angående helsen til barnet eller den voksne, er det fint om dette meldes fra til oss ved påmelding. Barnet må være fylt 3 mnd.  for å delta på babysvømming.

Vi anbefaler at de foresatte kjøper en pakke som inkluderer kursavgift + 8 innganger. Dette koster kr 1850 inkludert chiparmbånd. Chiparmbåndet brukes i adgangskontrollen og til låsing av skap, og du kan benytte det til senere kurs, klippekort eller medlemskap. Hvis du har chiparmbånd fra tidligere kurs eller klippekort hos oss betaler du kr 1700,- for kurspakken.  Dersom man har medlemskap fra før er kursavgiften kr. 800,-

Vi presiserer at kurspakken gjelder for 1 voksen. Ekstra voksen 8 innganger koster 1000 kr + chiparmbånd. Man kan også løse ut en enkeltbillett de gangene man ønsker å ha med seg en ekstra voksen.

Målet med vanntilvenning er ikke å lære å svømme, men mestringsfølelse, glede, trygghet og ferdigheter i vann. Babysvømming er ingen forutsetning for å delta på småbarnsvømming.

Kursene blir holdt i det nye terapibassenget hvor det er 33 grader i vannet.