50-metersbassenget, stupetårn og den store blå sklia åpen
Endelig så er 50-metersbassenget igjen. Bassenget har blitt rehabilitert med nye fliser på gulv og vegger. Varmebassenget er også åpent, samt at vi tilbyr familiebadingstider i terapibassenget.

For bruk av stupetårnet følg anvisninger fra personalet/skilting.

Rehabiliteringsarbeider i familieavdelingen
Familieavdelingen er stengt i forbindelse med rehabilitering av ungdomsbassenget og barfotområder. Det er et omfattende arbeid og vi kan per tid ikke si noe om eksakt varighet, men forventet gjenåpning er ikke før sommer 2024.

Hvor kan jeg bade når familieavdelingen er stengt?
50-metersbassenget åpent i hele åpningstiden. Det samme gjelder varmebassenget ved siden av. Videre har vi åpent for familiebading i terapibassenget i gitte tidsrom.

Timeplan for terapibassenget
NB! Varmebassenget er åpent for alle i hele åpningstiden per tid. Hopping fra kanten ikke tillatt.
Timeplan for terapibassenget uke 8 2024 
Timeplan for terapibassenget uke 9 2024

Det blir mer tilgjengelig tid for familiebading i uke 9 da det er vinterferie.

Booking familiebading i alternative basseng er per tid ikke nødvendig. Se timeplan for terapibassenget for tider for familiebading. 

Timeplan for 50-metersbassenget.
Det er alltid minimum en tilgjengelig bane i 50-metersbassenget, med unntak av eventuelle arrangementer. Tirsdag og torsdag har HIL fire baner på ettermiddagen. Dette er vist under i timeplan tor tirsdag og torsdag. På disse kveldene har også stup trening noe som medfører medfører at stupetårnet ikke er tilgjengelig fra 17-19.
Timeplan tirsdager 50-metersbasseng
Timeplan torsdager 50-metersbasseng

25-metersbassenget blir kun oppe for organisert aktivitet per tid.

Gjenåpning av varmebassenget 4. september 
Varmebassenget blir åpent for alle i hele åpningstiden. Terapibassenget holder åpent med timeplan, her er det da noen endringer fra uke 36, og det vil bli flere endringer fremover. Vi bevarer noen badetider for lek med barn da terapibassenget er noe mer egnet enn varmebassenget til dette. I varmebassenget er det ikke tillatt å hoppe fra kanten.

Hva skjer med mitt medlemskap i perioden familieavdelingen er stengt? 
Vi er fleksible på frys og endring av medlemskap i denne perioden. F.eks. hvis man har et familiemedlemskap og ønsker å fryse medlemskapet i denne perioden så kan man det, eller endre til bare trening for voksne. Hvis man har klippekort får man tilbud om å forlenge dette tilsvarende stengeperiode. Hvis du som medlem med familiemedlemskap eller har barn med medlemskap har spørsmål om tilbudet, send e-post til post@ankerskogen.no.

 

 

 

 

X