Sommeråpningstid uke 27-30
I sommer har vi åpent mandag – søndag kl. 10-17 i svømmehallen, 8-17 mandag til fredag for treningssenter, 12-17 for velvære.
Se sommeråpningstider her. 

50-metersbassenget, stupetårn og den store blå sklia åpen
Endelig så er 50-metersbassenget igjen. Bassenget har blitt rehabilitert med nye fliser på gulv og vegger. Varmebassenget er også åpent, samt at vi tilbyr familiebadingstider i terapibassenget.

For bruk av stupetårnet, følg anvisninger fra personalet/skilting.

Rehabiliteringsarbeider i familieavdelingen, forsinket gjenåpning
Familieavdelingen er stengt i forbindelse med rehabilitering av ungdomsbassenget og barfotområder. Det flislagte gulvet i barfotarealene er under rehabilitering, og det skal anlegges en ny gulvflate i slipt betong. Prosjektering av tekniske løsninger har tatt noe lengre tid enn det som først var forutsett, men er nå ferdig, og entreprenøren starter nå opp igjen med er i full drift med for å fullføre de gjenstående arbeidene i familieavdelingen. På grunn av tekniske avklaringene og en mer tidkrevende utførelse enn først antatt, må åpningen av familieavdelingen utsettes til september.

Les mer om rehabiliteringen som pågår i Ankerskogen hos vår eier Hamar kommune

Hvor kan jeg bade når familieavdelingen er stengt?
50-metersbassenget åpent i hele åpningstiden. Det samme gjelder varmebassenget ved siden av. Videre har vi åpent for familiebading i terapibassenget i gitte tidsrom.

Timeplan for terapibassenget
NB! Varmebassenget er åpent for alle i hele åpningstiden per tid. Hopping fra kanten ikke tillatt.

Timeplan terapibasseng med familiebading uke 27-30

Timeplan for 50-metersbassenget
Det er alltid minimum en tilgjengelig bane i 50-metersbassenget, med unntak av eventuelle arrangementer. Tirsdag og torsdag har HIL fire baner på ettermiddagen. Dette er vist under i timeplan tor tirsdag og torsdag. På disse kveldene har også stup trening noe som medfører medfører at stupetårnet ikke er tilgjengelig fra 17-19.
Timeplan tirsdager 50-metersbasseng
Timeplan torsdager 50-metersbasseng

25-metersbassenget blir kun oppe for organisert aktivitet per tid.

Bruk av varmebassenget
Varmebassenget er åpent for alle i hele åpningstiden. Terapibassenget holder åpent med timeplan.

Hva skjer med mitt medlemskap i perioden familieavdelingen er stengt? 
Vi er fleksible på frys og endring av medlemskap i denne perioden. F.eks. hvis man har et familiemedlemskap og ønsker å fryse medlemskapet i denne perioden så kan man det, eller endre til bare trening for voksne. Hvis man har klippekort får man tilbud om å forlenge dette tilsvarende stengeperiode. Hvis du som medlem med familiemedlemskap eller har barn med medlemskap har spørsmål om tilbudet, send e-post til post@ankerskogen.no.

 

 

 

 

X