Gjenåpning av 50-metersbassenget og stupetårn (ikke den blå sklia) onsdag 27. september
Endelig så åpner vi 50-metersbassenget igjen. Bassenget har blitt rehabilitert med nye fliser på gulv og vegger. Arbeidet startet i mai 2022. 50-metersbassenet er åpent i hele åpningstiden. For å vise når det er mange ledige baner vil vi lage en ukeplan som viser oversikt over faste leietakere.
25-metersbassenget blir dessverre stengt for publikum når 50-metersbassenget åpner og timeplanen for egentrening her utgår.

Vi får dessverre ikke gjenåpnet den blå sklia samtidig da vi venter på nye sensorer for lyssignal og tid.

For bruk av stupetårnet følg anvisninger fra personalet.

Rehabiliteringsarbeider i familieavdelingen
Familieavdelingen er stengt i forbindelse med rehabilitering av ungdomsbassenget og barfotområder. Det er et omfattende arbeid og vi kan per tid ikke si noe om eksakt varighet, men forventet gjenåpning er ikke før i 2024.

Hvor kan jeg bade når familieavdelingen er stengt?
Fra og med 27. september er 50-metersbassenget åpent igjen i hele åpningstiden. Det samme gjelder varmebassenget ved siden av. Videre har vi åpent for familiebading i terapibassenget i gitte tidsrom.

Timeplan for 25-metersbassenget
Vi takker alle for tålmodigheten med sjekk av timeplaner fra uke til uke. 50-metersbassenget gjenåpner onsdag 27. september og all svømming/individuell trening flyttes nå hit. 25-metersbassenget blir kun oppe for organisert aktivitet per tid.

Timeplan for terapibassenget
NB! Varmebassenget er åpent for alle i hele åpningstiden per tid. Hopping fra kanten ikke tillatt.
Timeplan for egentrening og familiebading i terapibassenget uke 39

Booking familiebading i alternative basseng (kun nødvendig for badetider på helg/ferier, evt. store grupper)
Booking familiebading i alternative basseng 

Gjenåpning av varmebassenget 4. september 
Varmebassenget blir åpent for alle i hele åpningstiden. Terapibassenget holder åpent med timeplan, her er det da noen endringer fra uke 36, og det vil bli flere endringer fremover. Vi bevarer noen badetider for lek med barn da terapibassenget er noe mer egnet enn varmebassenget til dette. I varmebassenget er det ikke tillatt å hoppe fra kanten.

Hva skjer med mitt medlemskap i perioden familieavdelingen er stengt? 
Vi er fleksible på frys og endring av medlemskap i denne perioden. F.eks. hvis man har et familiemedlemskap og ønsker å fryse medlemskapet i denne perioden så kan man det, eller endre til bare trening for voksne. Hvis man har klippekort får man tilbud om å forlenge dette tilsvarende stengeperiode. Hvis du som medlem med familiemedlemskap eller har barn med medlemskap har spørsmål om tilbudet, send e-post til post@ankerskogen.no.