Gratis prøvetreningsuke
I hele januar tilbyr vi gratis prøvetreningsuke for treningssenteret og gruppetimer. Du velger selv når du vil starte opp din gratis treningsuke. Møt opp i vår hovedresepsjon i åpningstiden for å registrere deg. Du får låne armbånd hele uken, dette benytter du til garderobeskap etc.

Du får tilgang til gruppetimer i sal, studio, spinn/sykkel og våre unike gruppetimer i vann. Hvis du vet allerede nå at det er en time du vil prøve. Ta kontakt med oss.

Timeplan for gruppetrening
Se timeplan for gruppetrening. I bookingen ser du antall ledige plasser og eventuelle endringer.

Priser og tilbud på treningssenteret
For voksen koster et medlemskap med bindingstid 515,- per md med 12 md bindingstid. Les om treningssenteret og tilbudet. Ønsker du å ha svømming og gruppetimer i vann inkludert i medlemskapet? Les mer om full pakke-medlemskap.

Livsstilsendringskurs
Vår egen PT og kostholdveileder Agata starter opp livsstilsendringskurs mandag 15. januar. Dette passer for deg som trenger litt ekstra hjelp til å endre vaner. Det blir åpent foredrag første gang, slik at du kan få høre hva det går ut på før du bestemmer deg for å gå videre. . Les mer om livsstilsendringskurs. 

 

X