Ankerskogen treningssenter

Topp moderne treningssenter i vakre omgivelser i Ankerskogen på Hamar. Praktisk plassert i samme anlegg som svømmehallen og spa- og velværeavdelingen.

Priser

Sommertid mandag til fredag til og med 28. juli
08:00-17:00

 

Lørdag – Søndag
10:00 – 17:00 (ordinær)
Alle dager

06:00 – 23:00 med nøkkelkort*

 

 *Åpent for deg med nøkkelkort fra 06.00-23.00 alle dager. Hvis det er nærmere et år siden du fikk nøkkelkortet kom innom i bemannet åpningstid og sjekk at det er oppdatert. God håndhygiene og utstyrsvask er påbudt. 

 

Se avvikende åpningstider. 

 

Et moderne treningssenter

Treningssenteret har topp moderne utstyr som tredemøller, ellipsemaskiner, romaskiner, styrkeaparater, strikker, slynger, vekter, kettlebells og alt annet du trenger for å holde deg i form.

Vi tilbyr også gruppetimer i studioet og saltrening med instruktører. Dersom du ønsker personlig oppfølging har vi egne personlig trenere som hjelper deg å tilrettelegge treningen, motivere og veilede deg slik at du når dine mål.

Trening ute og i vann

Treningssenterets unike plassering på Ankerskogen gjør at vi også benytter uteområdet og svømmehallen til gruppetrening. Vannet gir nye utfordringer og en skånsom form for trening. Trening i uteområdet er en herlig avlastning til treningsstudioet i naturlig frisk luft. For å delta på våre vanntreninger må du ha et kombinasjonsmedlemskap med både vann og trening. (Full pakke)

Treningssenteret har 15 års aldersgrense.

Vi har også personlige trenere som hjelper deg å skreddersy dine treningsøkter.

Livsstilsendringskurs fra og med 15. januar
Vår PT og kostholdsveileder Agata starter opp igjen nytt livsstilsendringskurs 15. januar. Les mer om kurset her. 

Medlemskap

Prisen gjelder per måned for medlemskap med 12 måneder bindingstid. Du kan fryse medlemskapet inntil 2 måneder per kalenderår mot et frysgebyr på kroner 100.  Medlemskapet inkluderer gruppetrening.
Egne priser for 1 mnd., 6 mnd. og 12 mnd. kontantavtaler finner du her

Voksen

515,-

Pris per måned.

Student, ungdom og over 67 år

465,-

Pris per måned. Ungdom gjelder fra 15 til 18 år.

Stikke innom

275, – pr gang

Inkluderer gruppetrening og tilgang til treningssenteret uten medlemskap. Inkluderer også tilgang tilgang til garderobe med badstue.

Se våre egne priser for kontantavtaler dersom du ønsker å betale for 1, 6 eller 12 måneder av gangen.

Spar penger!

Egne priser for deg som ønsker medlemskap for både svømming og trening.

Ankerskogen samarbeider med Antidoping Norge.

Ankerskogen har nulltoleranse til doping, og samarbeider med Antidoping Norge om antidopingprogrammet ”Rent senter”. Les mer på Antidoping Norge sine nettsider.

X