Velkommen til en herlig dag i Ankerskogen lørdag 27. april med yoga, breathwork, badstue og spa. Dagen passer for både nybegynnere og erfarne. Dette er en dag du vier fullt og helt til deg selv. Lunsj er inkludert i prisen.

Tidsplan:

09:00-10:15: Morgenyoga med Alexander Harvey
10:45-11:30: Badstuesesjon med badstue og bading i kaldkulp // fri bruk av spa & velværeavdelingen eller svømmehall
11:30-12:15: Badstuesesjon med badstue og bading i kaldkulp // fri bruk av spa & velværeavdelingen eller svømmehall
12:00-13:30: Lunsj // fri bruk av spa & velværeavdelingen eller svømmehall
Lunsjen serveres i kafeen rett ved resepsjonen og inngår i prisen. Til lunsj serveres linsesuppe med brød til. Hvis det er allergier å ta hensyn                       til send til post@ankerskogen.no
14:00-16:00: Breathwork med Axel Haugland

Priser og påmelding:

649,- for medlemmer i Ankerskogen
849,- for ikke-medlemmer

Meld deg på her

Hva må jeg ha med?

  • Behagelig tøy for yoga og breathwork-seminar. Noen opplever storesalen litt kald, så ha evt. med en langermet genser
  • Badetøy og ekstra håndkle for badstuesesjon
  • Drikkeflaske / eget drikke. Du får selvfølgelig også kjøpt drikke i vår kafé.

Beskrivelser av timene

Morgenyoga

Bli med Alexander på en fortryllende morgenyogatime som åpner døren til en helg fylt med energi og sinnsro. Helgens retreat starter i storsalen, der du vil bli ledet gjennom flytende bevegelser og beroligende pusteteknikker som vekker kroppen og sinnet. La stress og bekymringer forsvinne mens du dykker inn i øyeblikket og omfavner roen. Slå av tankene, åpne hjertet og start helgen på beste mulige måte med Alexander’s morgenyoga time. Passer for både nybegynnere og erfarne utøvere.

Breathwork

Opplev magien i et altoppslukende åndedrag. Breathwork er i vinden, anerkjent som et effektiv verktøy for håndtere underliggende stress og traumer. Samtidig kan pusten være en inngang inn til en ny verden for den som søker dypere mening og svar på livets store spørsmål.

Når pust står alene, utmerker den seg som en enestående praksis. Teknikken ved navn Rebirthing, oppleves som oftest som dypt nærende og helbredende. Vårt intuitive forhold til pust vil med øvelse åpenbare seg og vi kan begynne arbeidet med å mestre denne spesifikke måten å puste på.

Du vil lærer hvordan og hvorfor teknikken fungerer og du vil veiledes fra start til mål. Pust er trygt for alle, men teknikken skal individualiseres og følges nøye opp ved spesielle behov. Så er du gravid, har hatt hjerte/kar sykdommer, høyt blodtrykk eller psykiske lidelser – ta kontakt på forhånd.

Axel vil veve praksis av pust sammen med poesi og levende lyd fra ulike instrumenter for å skape en atmosfære som legger til rette for et åndelig dypdykk.

Om Axel Haugland
Axel Haugland, født og oppvokst i Oslo, har nå i godt over ett tiår studert, veiledet og holdt rom for bevegelse, pust og menneskelig utvikling.
Etter en alvorlig fallulykke som tenåring ble veien mot kroppslig helbredelse en sentral del av livet og søken etter å komme til bunns i sin egen historie har ledet han inn i mange ulike metoder for å utforske og utvikle seg selv.
Fra å jobbet fulltid som yogalærer og personlig trener i en årrekke – har han nå de siste par årene hovedsakelig fokusert på det enestående arbeidet kjent som “Breathwork”. Axel deler sitt AANDEDRAG konsept på ukentlig basis i ulike former og fasonger.
Han har hatt stor glede av å studere med ulike lærere opp gjennom, og har mange forskjellige utdannelser og sertifiseringer.
For tiden studerer han familielivet på fulltid på Nesodden med sin andre halvdel, Nicoline.
Han har tre barn. Alma, Viljar og Solveig.

Om Alexander Harvey
Alexander underviser i Ashtanga Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga / Restorativ Yoga, Meditasjon og Mindfulness. Han har lang fartstid som instruktør innenfor yoga, selvforsvar og fotball og har utdannelse innenfor fysisk aktivitet, kosthold og ernæring fra sin bachelor i Folkehelsearbeid ved Høgskolen Innlandet. Alexander startet med yoga etter en skulderoperasjon i 2015 og har siden tatt flere tradisjonelle yogalærerutdannelser innenfor Ashtanga Vinyasa Yoga og Hatha Yoga i India og Indonesia. Han har en utdannelse fra Axelsons Body Work School innen Yin & Restorativ Yoga og Meditasjon og Mindfullness Instruktør-utdanning fra Norsk Meditasjon og Yoga skole.
​Alexanders timer kjennetegnes av å kombinere styrke, bevegelighet, pust og tilstedeværelse.
“Min lidenskap er å jobbe med mennesker og utvikle det unike potensialet som finnes i oss alle. Jeg ønsker å inspirere og motivere mennesker til å bevege seg og oppnå mer harmoni i livet”

X