Ankerskogen spa & velvære

Omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting. 

 

Vi gjenåpner 14. januar. Les statusmeldinger her. 

 

PriserBooking

Mandag – Fredag

13:00 – 21:00
Book tid her (fredag-søndag)

Lørdag – Søndag

12:00 – 17:00
Book tid her (fredag-søndag)

Ordinære åpningstider f.o.m. 2. august. 13-21 mandag – fredag, 12-17 lørdag og søndag 

Lad opp batteriene

Spa- og velværeavdelingen i Ankerskogen er omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting. Det “grønne” bassenget har fått navnet skogsjøbassenget. 

Vi har opplevelsesbadstu (lakonium) med aromadufter og egen dampbadstue med 100% fuktighet, i tillegg til tradisjonell badstue med utsikt til skogen. Inngangsbilletten inkluderer kaffe, te, isvann og dagens aviser.

I gangsonen kan du oppleve is- og sommerregn, eller om du ønsker en oppfriskning med kaldkulp. Det er eget uteområde med utestamp og solsenger. Slukk tørsten med øl, vin og andre forfriskninger etter et fotbad i avslappingssonen. Avdelingen har 18 års aldersgrense.

Priser

Enkeltbillett

300,-

Inkludert kaffe/te og tilgang på aviser. Egen velværegarderobe. 
145,- dersom du har medlemskap for trening, bad eller full pakke.

Klippekort

Fem klipp

1.200,-

600,- dersom du har medlemskap for trening, bad eller full pakke.
Klippene har 1 års gyldighet fra kjøpsdato.  Klippekortet kan kun benyttes av en person per besøk. Klippekort med medlemspris kan ikke lånes bort til ikke-medlemmer. 

Ti klipp

2.100,-

1050,- dersom du har medlemskap for trening, bad eller full pakke.
Klippene har 1 års gyldighet fra kjøpsdato. Klippekorte kan kun benyttes av en person per besøk.  Klippekort med medlemspris kan ikke lånes bort til til ikke-medlemmer. 

Eksklusiv leie av velværeavdelingen

Vi tilbyr eksklusiv leie av hele spa- og velværeavdelingen. Det betyr at den som leier kan disponere alle fasilitetene fritt i det tidspunktet man leier uten andre kunder til stede. Send e-post til post@ankerskogen.no for bestilling og mer informasjon.