Ankerskogen spa & velvære

Omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting.

Priser

Mandag – Fredag

13:00 – 21:00

Lørdag – Søndag

12:00 – 17:00

Lad opp batteriene

Spa- og velværeavdelingen i Ankerskogen er omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting.

Vi har opplevelsesbadstu (lakonium) med aromadufter og egen dampbadstue med 100% fuktighet, i tillegg til tradisjonell badstue med utsikt til skogen. Inngangsbilletten inkluderer kaffe, te, isvann og dagens aviser.

I gangsonen kan du oppleve is- og sommerregn, eller om du ønsker en oppfriskning med kaldkulp. Det er eget uteområde med utestamp og solsenger. Slukk tørsten med øl, vin og andre forfriskninger etter et fotbad i avslappingssonen. Avdelingen har 18 års aldersgrense.

Priser

Enkeltbillett

280,-

140,- dersom du har medlemskap for trening eller svømming.

Klippekort

Fem klipp

1.120,-

560,- dersom du har medlemskap for trening eller svømming.

Ti klipp

1.960,-

980,- dersom du har medlemskap for trening eller svømming.

Eksklusiv leie av velværeavdelingen

Vi tilbyr eksklusiv leie av hele spa- og velværeavdelingen. Det betyr at den som leier kan disponere alle fasilitetene fritt i det tidspunktet man leier uten andre kunder til stede. Send e-post til post@ankerskogen.no for bestilling og mer informasjon.