Ankerskogen spa & velvære

Omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting. 

 

Vi har booking alle dager i velvære per tid. OBS! Velværeavdeling stengt 14.-16. juni grunnet svømmestevne i anlegget. 

 

Meny matserveringBooking

Mandag – Fredag

13:00 – 21:00
Booking alle dager

Lørdag – Søndag

12:00 – 17:00
Booking alle dager

Ordinære åpningstider. 13-21 mandag – fredag, 12-17 lørdag og søndag. Booking alle dager. Badetid avsluttes 30 min før.

Lad opp batteriene

Spa- og velværeavdelingen i Ankerskogen er omkranset av beroligende storvokst barskog, i et sydvendt og solrikt område. Her kan du nyte varme bassenger med massasjepunkter, diverse badstuer, sildrende vann og beroligende lyssetting. Det “grønne” bassenget har fått navnet skogsjøbassenget.

Vi har opplevelsesbadstu (lakonium) med aromadufter og egen dampbadstue med 100% fuktighet, i tillegg til tradisjonell badstue med utsikt til skogen. Inngangsbilletten inkluderer kaffe, te, isvann og dagens aviser.

I gangsonen kan du oppleve is- og sommerregn, eller om du ønsker en oppfriskning med kaldkulp. Det er eget uteområde med utestamp og solsenger. Slukk tørsten med øl, vin og andre forfriskninger etter et fotbad i avslappingssonen. Avdelingen har 18 års aldersgrense.

Priser

Enkeltbillett

340,-

Inkludert kaffe/te og tilgang på aviser. Egen velværegarderobe. 
170,- dersom du har medlemskap for trening, bad eller full pakke.

Klippekort

Fem klipp

1.300,-

650,- dersom du har medlemskap for trening, bad eller full pakke.
Klippene har 1 års gyldighet fra kjøpsdato.  Klippekortet kan kun benyttes av en person per besøk. Klippekort med medlemspris kan ikke lånes bort til ikke-medlemmer. 

Ti klipp

2.300,-

1150,- dersom du har medlemskap for trening, bad eller full pakke.
Klippene har 1 års gyldighet fra kjøpsdato. Klippekortet kan kun benyttes av en person per besøk.  Klippekort med medlemspris kan ikke lånes bort til til ikke-medlemmer. 

Arrangement i velværeavdelingen

Planlegger du utdrikningslag eller bursdag? Vi tilbyr pakkepris for denne typen arrangement og kan reservere plasser innenfor ordinær åpningstid. Vi tilbyr også eksklusiv leie av hele spa- og velværeavdelingen til grupper på minimum 30 personer. Det betyr at den som leier kan disponere alle fasilitetene fritt i det tidspunktet man leier uten andre kunder til stede. Send e-post til post@ankerskogen.no for bestilling og mer informasjon.

X