Hvorfor er det så vanskelig?
Det er ikke lett å endre noe. Selv om du kjemper hardt vil ikke de gamle vanene gi seg. Har du ofte hørt at det er nok å spise mindre og trene mer. Er du lei å høre det?

De fleste av oss tror at de vet hvordan man bør spise eller hvordan man bør trene for å gå ned i vekt. Så du prøver deg igjen, men det fungerer ikke. Du klarer å holde på det en uke eller to og du faller av sporet etterpå. Det er lett å starte, men ikke så lett å fortsette.

Glem kortvarige dietter og tenk langsiktig, tenk på å endre livsstilen din, slik at du får bedre livskvalitet også. Tenk på endringer som du klarer å holde resten av livet.

Det er ikke lett å stå alene om det, så vi er her for å hjelpe deg.

Kom i gang – livsstilsendringskurs 
Bli med oss på «Kom i gang»-kurs som starter den 3. mai. Kurset vil gå på tirsdager over 5 uker, på kveldstid. Det blir opphold i kurset på 17. mai. Kurset tilbys både til medlemmer og ikke-medlemmer. Hvis du ikke er medlem kan du kjøpe en kurspakke som inkluderer tilgang til treningssenteret i hele perioden.

• Vi holder oppe motivasjon, selvtillit og energi.
• Vi mestrer stress og senker skuldrene.
• Du lærer hvordan du blir kvitt uvaner og får på plass nye vaner.
• Vi går gjennom vanlige problem som du kan treffe på veien til bedre livskvalitet og livsstilsendringer.
• Vi skal prate om hvordan vi kan finne aktivitet og kosthold som er best for deg og ditt liv.
• Det er lov å feile. Og vi lærer av feilene vi gjør, noe som er viktig under hele prosessen.

Du skal få enkle løsninger slik at du kan starte med en gang og få resultater og kjenne mestringsfølelse.
Ikke nøl med å spørre hvis du lurer på noe, eller du tenker om det er noe for deg.

Mer informasjon og påmelding
Aller informasjon om kurs og innhold kan du få tilsendt på e-posten din eller kom til treningssenteret i Ankerskogen for en hyggelig prat. Det er tilbud for dere som er medlemmer og dere som er ikke medlemmer. Påmelding kan sendes på e-post og betaling gjøres i resepsjonen i forkant av kurset.

Fornavn og etternavn
Sett inn din e-postadresse her

Pris: 
Medlem: 995,-
Ikke medlem: 1500,- (inkludert tilgang til treningssenteret i perioden)

Om kursholderen
Agata Koryl er utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg Medisinske Skole. Agata er PT, instruktør og treningsveileder i Ankerskogen.  Agata har over 20-års erfaring i treningsbransjen og har i de senere år interessert seg mye for ernæring og kosthold. Agata er også PT i vann og har baby- og småbarnssvømming.

X