Fortsatt mulighet for morsomme badeopplevelser!

Familieavdelingen er åpen for lek og moro, 25-metersbassenget er åpent for individuell svømming, og våre to varmebasseng er åpne for individuell trening og svømming. I familieavdelingen er boblebadet dessverre stengt som følge av at det går på samme renseanlegg som 50-metersbassenget. Les mer om rehabiliteringen av 50-metersbassenget.

OBS! Velværeavdelingen stengt for vedlikehold tirsdag 2. august 2022. Varmebassenget og terapibassenget gjenåpnet tirsdag 2. august. 

I juli har har vi sommeråpningstid med mulighet for bading og svømming fra 9-17.30 mandag til fredag, ut av anlegget til 18.00. Se timeplan for 25-metersbassenget for tilgjengelig tid for svømming.  Lørdag og søndag kan du bade fra 10-16.30, ut av anlegget til 17. Treningssenteret har åpent 8-18 mandag til fredag, og 10-17.00 på helg. Med ekspresskort kan du trene fra 06.00-23.00 alle dager. Kafeen har åpent fra 11-17.00. Spa- og velværeavdelingen har åpent 12-18 mandag-fredag og 12-17 lørdag og søndag. Book noen avslappende timer i vår spa- og velværeavdeling. 

Forhåndsbooking av tid for innslipp i familieavdelingen
Nå kan du forhåndsbooke billetter for å sikre deg plass i familieavdelingen. Vi legger ut tider og dager fortløpende. Du booker tidsrom for innslipp. I løpet av dette tidsrommet må du komme til vår resepsjon og betale billetter og/eller hente ut armbånd.

Sommerkort bad/svømming
I sommer har vi tilbud på ukeskort og periodekort. Hvis du har chiparmbånd fra før så sparer du denne kostnaden på ukeskort. Prisene står med og uten chiparmbånd. Laveste pris gjelder hvis du har armbånd fra før.
1 uke barn/ungdom: 275,- / 125,-
1 uke voksen: 325,- / 175,-
Hele skoleferien t.o.m. 14.8 barn/ungdom: 500,- (chiparmbånd følger med)
Hele skoleferien t.o.m. 14.8 voksen/honnør: 700,- (chiparmbånd følger med)

Vi har også klippekort og medlemskap, samt enkeltbilletter til hverdagspriser gjennom hele ferien.

Full pakke – trening og svømming
1 uke trening og svømming fra 15 år: 425,- / 275,-
Hele skoleferien t.o.m. 14.8 fra 15 år: 800,- (chiparmbånd følger med, samt ekspresskort hvis du er over 18 år)

X