50-metersbassenget med stupetårn stengt for rehabilitering frem til medio august 2023
50-metersbassenget er stengt for rehabilitering frem til medio august 2023 med forbehold om endring. Vi kommer tilbake til endelig dato for åpning. Vi viser til informasjon fra Hamar kommune om rehabilitering av vårt 50-metersbasseng. Varmebassenget ved siden av er også stengt som følge av at øvrig arbeid vil støve og støye i “rommet”. Temperaturen i gangsoner rundt 50-metersbassenget er også senket.

Hvor kan jeg bade og svømme i anlegget når 50-meteren og varmebassenget er stengt?
Familieavdelingen (med unntak av boblebadet) er åpen som vanlig. Vi har booking på helger, åpne helligdager, ferier og planleggingsdager, men på ordinære ukedager (man-fred) kan du komme når du vil i åpningstiden. Klikk her for å booke familieavdelingen. Terapibassenget er åpent i gitte tidsrom, se timeplan under, og du kan benytte 25-meters bassenget til individuell svømming i ulike tidsrom gjennom dagen. Se timeplan for 25-metersbassenget for de ulike ukene under. Vi tar forbehold om endringer. Varmebassenget er dessverre stengt som følge av arbeidene som pågår.

Åpningstider for mai/juni
Se åpningstider her. 

Timeplan for 25-metersbassenget
Vi tar forbehold om endringer.
Timeplan 25-metersbasseng uke 22

Timeplan for terapibassenget
Vi tar forbehold om endringer.
Timeplan terapibasseng uke 22

Timeplan for Skogsjøbassenget
For å tilby noe mer tid i varmtvann har vi oppe Skogsjøbassenget i velværeavdelingen for personer over 18 år mandag, onsdag og fredag 10-12 på ordinære hverdager. Mandag 29. mai er det 1. pinsedag og Skogsjøbassenget er stengt. Velvære åpner ordinært kl. 12. 

Familieavdelingen er åpen
Familieavdelingen er åpen, med unntak av boblebadet som går på samme renseanlegg som 50-meteren. Du kan nå forhåndsbooke tid for innslipp i familieavdeling. Du betaler ved ankomst og det er ingen makstid. Du må også booke som medlem eller klippekortkunde for å sikre deg plass. Vi har stor på gang på gråværsdager, og det kan også fylle seg opp andre dager som følge av redusert kapasitet totalt i anlegget.

Hva med stupetårnet og den store blå sklia?
Stupetårnet er stengt som følge av tomt basseng. Den store blå sklia blir også stengt da den ligger i området som blir berørt av rehabiliteringen. Vi har dessverre ikke et alternativt stupetårn i perioden, men nå er det snart sommer og du kan hoppe fra stupetårnet på Koigen.

Hvor lenge vil 50-meteren holdes stengt?
Estimert stengetid er 1 år. Se informasjon fra kommunen.

Hva betyr det for meg som medlem?
Vi håper du ønsker å benytte våre alternative tilbud i perioden. Kanskje må du endre litt på din timeplan, men vi håper du finner plass når vi har plass.
Det vil bli tilgjengelig tider for svømming i vårt 25-meters basseng. Familieavdelingen er åpen og terapibassenget er åpent i gitte tidsrom.

Hvis du ikke finner tider eller tilbud som passer for deg vil du ha mulighet til å fryse din avtale i hele perioden.

Hva skjer med mitt medlemskap?
Du har flere muligheter. Vi har håper at alle vil benytte seg av anlegget selv om storbassenget er stengt. Vi vil automatisk justere prisen for ordinære avtalegiromedlemskap i svømmehall og full pakke (svømming og trening). Justeringen vil gjelde f.o.m. faktura/avtalegiro som har forfall 28. april. OBS! Vi har hatt tekniske problemer med de som er bindingstid, samt de som flyttet over til vårt nye betalingssystem etter mars/april 21. Dette blir korrigert på faktura som kommer ut i mai. Du trenger ikke foreta deg noe som medlem.

Prisjustering
Medlemskap avtalegiro:
Vi justerer alle ordinære medlemskap på avtalegiro, med unntak av kategoriene “ekstra barn” og “barn 0-2 år”.
Bare bad: 100 kr reduksjon per md (eks. Bad voksen, pris under rehabilitering 450,- per md, indeksregulering fra mai 23)
Full pakke: 100 kr reduksjon per md (eks. Full pakke voksen, pris under rehabilitering 595,- per md, indeksregulering fra mai 23)

Frys

Vi tilbyr mulighet for å fryse abonnementet i hele perioden 50-meteren er stengt, men vi håper selvfølgelig at ingen ønsker å stoppe svømmingen i 1 år.

Kontantmedlemskap, jeg har betalt for en periode på 6 eller 12 md, hvilke muligheter har jeg?
Kontantmedlemskap (for bad eller full pakke) som er kjøpt med utløpsdato fra og med 29. april 2022 vil få en utvidelse, avhengig av når utløpsdatoen er. Utvidelsen vil utregnes i dager fra prisjusteringen på avtalegiromedlemskap. Vi kan også stoppe medlemskapet når tappingen starter og starte opp igjen restperiode når du ønsker.

Klippekort
Alle som har kjøpt klippekort som går ut etter 29.4 vil få mulighet til å forlenge gyldighet på dette.

Enkeltbilletter
Det vil i rehabiliteringsperioden ikke være forskjell på hverdag og helge/feriepris. Det betyr at det er billigere å bade i helgen. Vi tar løpende vurdering på priser gjennom fasene i rehabiliteringsperioden. Som følge av den varslede rehabiliteringen har heller ikke foretaket indeksregulert prisene for 2022.

X