Oppstart rehabilitering fremskyndet
Etter å ha ventet en god stund er det nå endelig klart for oppstart av den omfattende rehabiliteringen av 50-metersbassenget. Det er trist og gledelig på samme tid. I den andre enden får vi et velfungerende storbasseng i Innlandets største badeanlegg.

50-metersbassenget er stengt fra og med fredag 29. april etter morgensvømming.

Vi viser til informasjon fra Hamar kommune om rehabilitering av vårt 50-metersbasseng. Kommunen må gjøre forberedende undersøkelser før rettssaken som er berammet i september. Dette er grunnen til at arbeidet er fremskyndet en måned fra det som tidligere er kommunisert.

Hvor kan jeg bade og svømme i anlegget når 50-meteren stenges?
Det vil bli mulighet for å benytte 25-meters bassenget til individuell svømming i ulike tidsrom gjennom dagen. Vi setter opp timeplan for to uker om gangen, og tar forbehold om endring. I sommer vil vi se på en utvidelse av åpningstiden, slik at det f.eks. blir mulighet for å svømme fra kl. 9-10 på ukedager.

Timeplan 25-metersbasseng 16.5-29.5
OBS! Stengt 17. mai, helgeåpent 26. mai.

Familieavdelingen vil være åpen, med unntak av boblebadet som går på samme renseanlegg som 50-meteren. I familieavdelingen vil vi etter hvert innføre en form for bookingløsning, særskilt for helger/ferier.

Våre to varmebasseng vil også være åpne, hvorav bassenget som er nærmest 50-meteren er mest tilgjengelig for individuelle besøkende. Vår kalender for utleiearealer vil vise når bassengene er utleid. Det kan også bli aktuelt med booking for individuell bruk her.

Hva med stupetårnet?
Vi har dessverre ikke et alternativt stupetårn i perioden, men nå er det snart sommer og du kan hoppe fra stupetårnet på Koigen.

Hvor lenge vil 50-meteren holdes stengt?
Estimert stengetid er 1 år. Se informasjon fra kommunen.

Hva betyr det for meg som medlem?
Vi håper du ønsker å benytte våre alternative tilbud i perioden. Kanskje må du endre litt på din timeplan, men vi håper du finner plass når vi har plass.
Det vil bli tilgjengelig tider for svømming i vårt 25-meters basseng. Våre to varmebasseng og familieavdelingen er åpent som vanlig. Det blir også noe utvidet åpningstid i sommer.

Hvis du ikke finner tider eller tilbud som passer for deg vil du ha mulighet til å fryse din avtale i hele perioden.

Hva skjer med mitt medlemskap?
Du har flere muligheter. Vi har håper at alle vil benytte seg av anlegget selv om storbassenget er stengt. Vi vil automatisk justere prisen for ordinære avtalegiromedlemskap i svømmehall og full pakke (svømming og trening). Justeringen vil gjelde f.o.m. faktura/avtalegiro som har forfall 28. april. OBS! Vi har hatt tekniske problemer med de som er bindingstid, samt de som flyttet over til vårt nye betalingssystem etter mars/april 21. Dette blir korrigert på faktura som kommer ut i mai. Du trenger ikke foreta deg noe som medlem.

Prisjustering
Medlemskap avtalegiro:
Vi justerer alle ordinære medlemskap på avtalegiro, med unntak av kategoriene “ekstra barn” og “barn 0-2 år”.
Bare bad: 100 kr reduksjon per md (eks. Bad voksen, pris under rehabilitering 425,- per md)
Full pakke: 100 kr reduksjon per md (eks. Full pakke voksen, pris under rehabilitering 565 per md)

Frys

Vi tilbyr mulighet for å fryse abonnementet i hele perioden 50-meteren er stengt, men vi håper selvfølgelig at ingen ønsker å stoppe svømmingen i 1 år.

Kontantmedlemskap, jeg har betalt for en periode på 6 eller 12 md, hvilke muligheter har jeg?
Kontantmedlemskap (for bad eller full pakke) som er kjøpt med utløpsdato fra og med 29. april 2022 vil få en utvidelse, avhengig av når utløpsdatoen er. Utvidelsen vil utregnes i dager fra prisjusteringen på avtalegiromedlemskap. Vi kan også stoppe medlemskapet når tappingen starter og starte opp igjen restperiode når du ønsker.

Klippekort
Alle som har kjøpt klippekort som går ut etter 29.4 vil få mulighet til å forlenge gyldighet på dette.

Enkeltbilletter
Vi har per tid ikke sett på prismodellen for enkeltbilletter. Dette vil vi se på i forbindelse den alternative driftsplanen og bookingløsninger.

X