Personlig trener

Våre personlige trenere

Våre personlige trenere er utdannet på Norges idrettshøgskole og hjelper deg med å tilrettelegge treningen slik at du når dine mål. Mindre risiko for skader, motiverende mål og kunnskap og trening og helse er blant mange ting en personlige trener på Ankerskogen kan hjelpe deg med.

Agata

Agata

Personlig trener studio og bad

 Vil du styrke egen kropp eller forbedre din helse? Eller kanskje trene mer i vann? Agata har lang erfaring med kunder som har endret livsstil og vet derfor mye om hva som skal til for å få det til, samtidig vet hun hvor vanskelig og tøft det kan være. Hun vil derfor bli med deg på reisen; veilede, inspirere, motivere og korrigere underveis slik at du ikke står alene om det. Agata brenner for et fargerikt kosthold og hjelper deg både med planlegging og oppskrifter.  Agata har en mastergrad i idrettsfag ved Idrettshøgskolen i Krakow og hun har også utdannelse som gruppetreningsinstruktør , svømmeinstruktør og PT. Agata kjører gruppetimer og PT-timer både på treningssenteret og i bassenget. 

André

André

Personlig trener

André er opptatt av at trening skal være allsidig og variert og at dette over tid vil gi gode resultater. Hva liker du å trene, eller hva tenker du at kanskje vil prøve? Med over 3000 gjennomførte PT-timer har André solid og bred erfaring. Han har utdanning fra Norges idrettshøgskole og er både sertifisert PT, treningsveileder og kost & ernæringsveileder. Han har selv en allsidig idrettsbakgrunn og er opptatt å hjelpe deg som kunde til å finne treningsglede og indre motivasjon. I tillegg til å være avdelingsleder for treningssenteret og PT, har André også gruppetimer innenfor blant annet yoga og slyngetrening. 

Cathrine

Cathrine

Personlig trener

Avtal en tid med Cathrine i dag og du er et steg nærmere ditt mål! Om målet er bedre humør, helse eller et spesifikt styrke- eller kondisjonsmål så kan Cahtrine hjelpe deg.  Cathrine brenner for å skape gode treningsrutiner for sine kunder og hjelper deg med alt fra treningsplanlegging, pushe deg gjennom en kreativ kvalitetsøkt eller kanskje du trenger en kritisk gjennomgang av teknikken? Cathrine har lang fartstid som instruktør og personlig trener. Hun har PT-utdannelse fra Norges idrettshøgskole og har også en bachelor i folkehelse. Cahtrine finner du også på gruppetimer i sal, studio og i vann. 

Våre priser

Enkelttime (50 min)
Medlemspris

725,-

10 PT-timer
Medlemspris

6000,-

3 PT-timer
Medlemspris

1995,- 

PT ekspress 30 min
Medlemspris

395,- 

5 PT-timer
Medlemspris

3250,-

Duo eller ikke medlem?

Ta kontakt for pris

Jeg vil bli kontaktet av en PT!

Om Ankerskogen

Ankerskogen svømmehall i Hamar har et av Norges største basseng med stort stupeanlegg, badeland, treningsbasseng, spa og velværeavdeling. Totalt 9 basseng.

Du får vårt totaltilbud med variert trening i både basseng og studio til en fast månedlig pris. I tillegg har du tilgang til ca. 35 gruppetimer per uke i vann og sal. Du kan selvsagt også bade så mye du vil i svømmeanlegget eller bedrive egentrening i studio når det passer deg best.

X