STYRK DEG SELV

Vi har fasilitetene og tilbudet du trenger

Ta vare på deg selv i 2020!

Hos oss ligger alt til rette for at du kan nå dine mål og prioritere deg selv. I Ankerskogen kan du også bruke tid sammen med de du er glad i. Visste du at vi har familieavtale?

Bli Full pakke-medlem og få:

  • 1 gratis oppstartstime med PT, inkludert personlige anbefalinger på gruppetimer.
  • 5 gratis klipp til vår velværeavdeling (gyldig til 30.6.2020). Medlemmer har halv pris på velværebilletter og klippekort utover dette. 
  • Gratis chiparmbånd (til adgangskontroll og låsing av skap) og nøkkelkort for trening utenom bemannet åpningstid på treningssenteret. Her sparer du totalt 300 kr. 
  • Hvis to voksne tegner medlemskap sammen kan inntil tre barn få gratis medlemskap i svømmehallen. Det er kun kostnad for chiparmbånd til barna som tilkommer. 

Tilbudet gjelder ved tegning av medlemskap med 12 betalende md. bindingstid på “Full pakke”-medlemskap. Medlemskapet må inngås i resepsjonen i Ankerskogen i perioden 2.1.2020 t.o.m. 31.1.2020 og gjelder kun nye medlemmer på avtalegiromedlemskap.

Hva betaler jeg?

Medlemskapet starter å løpe fra dagen du melder deg inn og du betaler for de resterende dagene av måneden. Deretter månedsprisen beskrevet under.  Etter du har fått din første faktura på pdf på e-post oppretter du avtalegiro i din egen nettbank. 

Medlemskapet koster 655 kr pr. måned for voksen. Eller 600 kr pr. måned for studenter, ungdom opp til 18 år og personer over 67 år/uføre med honnørbevis.

Trening utenom bemannet åpningstid

Hvis du ønsker å benytte treningssenteret fra 6.00-23.00 alle dager får et nøkkelkort kostnadsfritt. Gjelder kun ved full pakke-medlemskap på avtalegiro. 

Allerede medlem?

Hvis du har bare bad eller bare treningsmedlemskap kan du i januar måned oppgradere til full pakke og få samme fordeler med klippekort i velværeavdelingen og nøkkelkort til treningssenteret. Du må binde deg for 12 nye måneder. Er du allerede full pakke-medlem (har avtalegiromedlemskap) i Ankerskogen får du 5 klipp i vår velværeavdeling hvis du verver et nytt full pakke-medlem i januar måned. Du må møte opp sammen med den du ønsker å verve, og vedkommende må tegne full pakke-medlemskap med 12 betalende md. bindingstid (se tilbudet over).
Sjekk også Facebook og gruppetimebookingen for arrangementer og aktiviteter i januar.  

Fortsatt usikker, lyst til å prøve? 

Få en prøvetime på gruppetrening eller en testtime med Personlig trener!

Tilbudet gjelder for deg som ikke har et aktivt medlemskap i Ankerskogen og i januar måned. Med forbehold om kapasitet. Fyll ut skjemaet nedenfor med ønsket tidspunkt for PT-time eller gruppetime. Du vil få svar på e-post og vi vil forsøke så godt vi kan å imøtekomme ditt ønske. Scroll ned for å lese om våre Personlig trenere. Sjekk også ut timeplanen for gruppetrening!

Avtal din testtime i dag!

Våre personlige trenere

Agata

Agata

Personlig trener studio og bad

 Vil du styrke egen kropp eller forbedre din helse? Eller kanskje trene mer i vann? Agata har lang erfaring med kunder som har endret livsstil og vet derfor mye om hva som skal til for å få det til, samtidig vet hun hvor vanskelig og tøft det kan være. Hun vil derfor bli med deg på reisen; veilede, inspirere, motivere og korrigere underveis slik at du ikke står alene om det. Agata brenner for et fargerikt kosthold og hjelper deg både med planlegging og oppskrifter.  Agata har en mastergrad i idrettsfag ved Idrettshøgskolen i Krakow og hun har også utdannelse som gruppetreningsinstruktør , svømmeinstruktør og PT. Agata kjører gruppetimer og PT-timer både på treningssenteret og i bassenget. 

André

André

Personlig trener

André er opptatt av at trening skal være allsidig og variert og at dette over tid vil gi gode resultater. Hva liker du å trene, eller hva tenker du at kanskje vil prøve? Med over 3000 gjennomførte PT-timer har André solid og bred erfaring. Han har utdanning fra Norges idrettshøgskole og er både sertifisert PT, treningsveileder og kost & ernæringsveileder. Han har selv en allsidig idrettsbakgrunn og er opptatt å hjelpe deg som kunde til å finne treningsglede og indre motivasjon. I tillegg til å være avdelingsleder for treningssenteret og PT, har André også gruppetimer innenfor blant annet yoga og slyngetrening. 

Cathrine

Cathrine

Personlig trener

Avtal en tid med Cathrine i dag og du er et steg nærmere ditt mål! Om målet er bedre humør, helse eller et spesifikt styrke- eller kondisjonsmål så kan Cahtrine hjelpe deg.  Cathrine brenner for å skape gode treningsrutiner for sine kunder og hjelper deg med alt fra treningsplanlegging, pushe deg gjennom en kreativ kvalitetsøkt eller kanskje du trenger en kritisk gjennomgang av teknikken? Cathrine har lang fartstid som instruktør og personlig trener. Hun har PT-utdannelse fra Norges idrettshøgskole og har også en bachelor i folkehelse. Cahtrine finner du også på gruppetimer i sal, studio og i vann. 

Om Ankerskogen

Ankerskogen svømmehall i Hamar har et av Norges største basseng med stort stupeanlegg, badeland, treningsbasseng, spa og velværeavdeling. Totalt 9 basseng.

Du får vårt totaltilbud med variert trening i både basseng og studio til en fast månedlig pris. I tillegg har du tilgang til ca. 35 gruppetimer per uke i vann og sal. Du kan selvsagt også bade så mye du vil i svømmeanlegget eller bedrive egentrening i studio når det passer deg best.

X