Sommertilbud i Ankerskogen

Velkommen til sommerbading i Ankerskogen. Ta fri fra skjerm og vær aktive sammen. Selv om familieavdelingen/badeland er stengt er det mange muligheter for både store og små i 50-metersbassenget, varmebassenget og terapibassenget. Les mer om hva som er åpent. Vi har åpent i hele skoleferien med sommeråpningstid fire uker i juli. Da har vi helgeåpent fra 10-17 i svømmehallen og 12-17 i velvære. Treningssenteret følger åpningstiden til svømmehallen, men åpner kl. 08.00 mandag – fredag.

For bading i svømmehallen er det bare å komme uten booking. Billett kjøpes i resepsjonen og du får låne armbånd til å låse skap. I velværeavdelingen har vi booking i alle dager. Se åpningstidene her.

Sommerkort bad/svømming
I sommer har vi tilbud på ukeskort og periodekort. Hvis du har chiparmbånd fra før så sparer du denne kostnaden på ukeskort. Prisene står med og uten chiparmbånd. Laveste pris gjelder hvis du har armbånd fra før. Barn fra 10 år som er svømmedyktige kan bade alene. Barn under 10 år / som ikke er svømmedyktige må ha med en ansvarlig badende voksen over 16 år.

Priser sommerkort:
1 uke barn/ungdom (opp til og med 17 år): 345,- / 175,-
1 uke voksen: 365,- / 190,-
Hele skoleferien t.o.m. 18.8 barn/ungdom: 599,- (chiparmbånd følger med)
Hele skoleferien t.o.m. 18.8 voksen/honnør/student: 869,- (chiparmbånd følger med)

Vi har også klippekort og medlemskap, samt enkeltbilletter til hverdagspriser gjennom hele ferien.

Full pakke – trening og svømming
1 uke trening og svømming fra 15 år: 445,- / 275,-
Hele skoleferien t.o.m. 18.8 fra 15 år: 1025,- (chiparmbånd følger med, ekspresskort kan kjøpes til kr. 170,- hvis du er over 18 år)

 

X