Det er mange medlemmer hos oss som fortjener et eget intervju. Anne Marie er et av disse. Hun er 78 år og ble medlem hos oss dette året. Anne Marie trener tre ganger i uka og går turer i tillegg. Det hele startet med livsstilsendringskurset hun deltok på i vår. I november starter vi opp igjen nytt kurs, og vi vil derfor formidle litt om hva tidligere deltakere synes om kurset.

Hvorfor meldte du deg på livsstilsendringskurs og hvordan opplevde du det?
Jeg meldte meg på kurset fordi jeg var overvektig. Det var vanskelig til å begynne med, men etter hvert gikk det greit. Det er mye som har endret seg hos meg siden kurset startet. Jeg fikk en kostholdsplan som var enkel å følge, og selv om jeg ikke var superflink med å følge den hele tiden gikk jeg ned fem kilo i vekt. På kurset lærte vi også om balanse i livet. Jeg fortsetter med de gode vanene som Agata lærte meg, men har ikke lagt bort å kose meg av og til.

Hvem synes du kurset passer for og vil du anbefale det videre?
Kurset er for alle synes jeg, både unge og gamle. Jeg har lyst til å verve flere av mine venner og jeg kan absolutt anbefale kurset. Kurset var veldig bra for meg og jeg merker blant annet jeg er bedre med astma.

Nytt livsstilsendringskurs starter 8. november
Kurset går på tirsdager kl. 19.15 over 5 uker og det er åpent for påmelding for alle, uavhengig om du har medlemskap i Ankerskogen eller ikke.
Les mer om kurset her

 

X