Gjenåpning av 50-metersbassenget, stupetårn og den store blå sklia
50-metersbassenget er åpent. Bassenget har blitt rehabilitert med nye fliser på gulv og vegger. Arbeidet startet i mai 2022. 50-metersbassenet er åpent i hele åpningstiden. For å vise når det er mange ledige baner vil vi lage en ukeplan som viser oversikt over faste leietakere.
25-metersbassenget blir dessverre stengt for publikum når 50-metersbassenget åpner og timeplanen for egentrening her utgår.

For bruk av stupetårnet følg anvisninger fra personalet.

Rehabiliteringsarbeider i familieavdelingen
Familieavdelingen er stengt i forbindelse med rehabilitering av ungdomsbassenget og barfotområder. Det er et omfattende arbeid og vi kan per tid ikke si noe om eksakt varighet, men forventet gjenåpning er ikke før sommer 2024.

Hvor kan jeg bade når familieavdelingen er stengt?
Fra og med 27. september er 50-metersbassenget åpent igjen i hele åpningstiden. Det samme gjelder varmebassenget ved siden av. Videre har vi åpent for familiebading i terapibassenget i gitte tidsrom.

Timeplan for 50-metersbassenget.
Det er alltid minimum en tilgjengelig bane i 50-metersbassenget, med unntak av eventuelle arrangementer. Tirsdag og torsdag har HIL fire baner på ettermiddagen. Dette er vist under i timeplan tor tirsdag og torsdag. På disse kveldene har også stup trening noe som medfører medfører at stupetårnet ikke er tilgjengelig fra 17-19.
Timeplan tirsdager 50-metersbasseng
Timeplan torsdager 50-metersbasseng

Timeplan for terapibassenget

Timeplan terapibasseng med familiebading uke 25

Booking familiebading i alternative basseng er per tid ikke nødvendig. Se timeplan for terapibassenget for tider for familiebading. 

Bruk av varmebassenget
Varmebassenget blir åpent for alle i hele åpningstiden. Terapibassenget holder åpent med timeplan, her er det da noen endringer fra uke 36, og det vil bli flere endringer fremover. Vi bevarer noen badetider for lek med barn da terapibassenget er noe mer egnet enn varmebassenget til dette. I varmebassenget er det ikke tillatt å hoppe fra kanten.

Hva skjer med mitt medlemskap i perioden familieavdelingen er stengt? 
Vi er fleksible på frys og endring av medlemskap i denne perioden. F.eks. hvis man har et familiemedlemskap og ønsker å fryse medlemskapet i denne perioden så kan man det, eller endre til bare trening for voksne. Hvis man har klippekort får man tilbud om å forlenge dette tilsvarende stengeperiode. Hvis du som medlem med familiemedlemskap eller har barn med medlemskap har spørsmål om tilbudet, send e-post til post@ankerskogen.no.

X