Status per 10.juni
Bassengene er gjenåpnet torsdag ettermiddag (10. juni).

I forbindelse med gjenåpning av velvære skal det gjennomføres en del tekniske vannbehandlingsprosesser knyttet til bassengene i velværeavdelingen. Bassengene i velvære er tilknyttet samme renseanlegg som terapibassenget og varmebassenget i det ordinære anlegget. Terapibassenget er det bassenget som ligger nærmest velværeavdelingen (inngang fra samme gang), varmebassenget er det som ligger nærmest 50-metersbassenget.

I perioden disse prosessene skal pågå vil det dessverre ikke være mulig å benytte disse to varmebassengene. Vi kommer tilbake til eksakt varighet, men vi må regne med 2-3 uker.

Vi vil i denne perioden kjøre gruppetimer i ungdomsbassenget i familieavdelingen på tider før eller etter åpningstid.

Kurs gjennom HIL forskyves i denne perioden og alle deltakere er varslet om dette.

Øvrige leietakere er varslet på e-post.

Hva med meg som pleier å benytte disse bassengene?

Vi oppfordrer alle til å teste ut våre andre basseng i denne perioden. Det er varmt vann i familieavdelingen også så man kan benytte ungdomsbassenget i denne perioden. Her finnes det også boblebad. Det er som oftest rolig her på ordinære ukedager fra åpning kl. 10.00. Videre vil du få mulighet til å teste treningssenteret om du ikke har dette i ditt medlemskap fra før.

X