Status per 13. april

De forsterkede nasjonale tiltakene oppheves fra og med 16. april. Det betyr slik vi tolker det at vi med høy sannsynlighet kan gjenåpne svømmehallen for alle, samt at medlemmer fra andre kommuner kan få komme tilbake. Vi tar forbehold om at det kan gjøres andre lokale vurderinger av kommuneoverlegen og vil oppdatere endelig status torsdag. Vi håper å ønske velkommen til morgensvømming med varm badstue f.o.m. fredag.

Les pressemelding fra regjeringen

Åpent treningssenter for medlemmer i Hamar kommune
Treningssenteret i Ankerskogen er kun åpent for medlemmer bosatt i Hamar kommune. Det blir foreløpig ikke tilgang til dusj og badstue, men det vil bli tilgang til garderobeskap/skifterom ved behov. Det skal til en hver tid være minimum 2 meters avstand. Det vil kunne bli aktuelt med booking av treningstid. Vi vil vi kjøre sjekk av alle kunder ved ankomst og registrering må gjøres gjennom portene i første etasje. Det blir dessverre per tid ikke tilgang med nøkkelkort.

Gruppetimer i sal kan kjøres som vanlig med 2 meters avstand mellom alle deltakere. Det skal nå også til en hver tid være 2 meters avstand mellom personer, det betyr at du ikke kan stå og prate med andre kjente på trening innenfor denne avstanden. Vi ber dere om å begrense tiden på senteret og ta praten i digitale kanaler.

Stengt svømmehall og badeland med unntak for:

Det er unntak for skolesvømming og organiserte treninger for barn og unge under 20 år gjennom HIL. HIL elite for også svømme. Det blir ikke anledning for foreldre å bade mens kurs pågår, og det er heller ikke anledning for barn å benytte andre fasiliteter før og etter kurs. Det er kun kursbasseng som skal benyttes. Garderober blir tildelt som vanlig og skal følges. Vi ber foreldre holde minimum 2 meters avstand til andre i alle situasjoner.

Det er også unntak for rehabilitering i grupper med fysio og annen rehabilitering med individuell behandler. Ordinære gruppetimer i vann i regi av Ankerskogen utgår dessverre i denne perioden.

Endringer kan forekomme på kort varsel om den lokale smittesituasjonen skulle endre seg.

Hvordan vil dette påvirke meg som medlem?
Vi kommer tilbake til hvordan dette vil påvirke deg som f.eks. har bademedlemskap, full pakke, eller er medlem fra en annen kommune osv.

GAMMEL INFORMASJON UNDER HER:

Informasjon om mulig køsystem og ventetid på helger og ferier for bading
Vi har dessverre ikke forhåndssalg av billetter eller booking av badetid per nå. Vi iverksetter køsystem med kølapper ved stor pågang. Ventetid må da påregnes, og denne kan variere mellom ca. 30 min og 2 timer. Vi differensierer innslipp mellom de som skal i familieavdelingen (badelandsdelen), de som kun benytter svømmehallen med stupetårn, samt de som bare skal benytte svømmebaner. Det er kortere ventetid om man bare skal svømme eller bruke 50-meteren med stupetårn.

De viktigste punktene som gjelder for besøk i Ankerskogen:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk, er i karantene eller har symptomer på covid-19.
  • Hold minimum 1 meters avstand til andre enn de du er i husstand med og følg merking/instrukser fra personalet. Se egne avstandsregler eller antallsbegrensinger for utvalgte attraksjoner, samt soner treningssenteret. Dette er merket i anlegget. Det er for tiden krav om 2 meters avstand mellom alle som trener.
  • God håndhygiene før, under og etter besøket.
  • Vis tålmodighet i inngangs- og utgangssonen, samt i garderober. Her må alle være forberedt på å vente og slippe folk inn/ut/forbi for å ivareta
    1-meters regelen.
  • Klorvannet vårt er i seg selv desinfiserende, men avstandsregelen på minimum 1 meter gjelder fortsatt her. Dette gjelder også per nå for barn i samme i kohort som kommer sammen på sin fritid.
  • Vi legger til rette for ekstra god kapasitet på gruppetimer og dagtidstrening/svømming for å ivareta våre seniorer og andre som per definisjon tilhører risikogruppene. Les mer om de ulike risikogruppene her. Rådfør deg med din lege om du er i tvil.
  • Se utdypende informasjon om smittevern på plakater på treningssenteret. Du er pålagt å rengjøre utstyr etter bruk.

 

Åpningstider

NB! Vi stenger anlegg og garderober kl. 19.00 på fredager (åpent for nøkkelkort) og har ikke morgensvømming mandager.

Svømmehallen og badeland

Mandag – torsdag
10.00-20.30
Fredag
10.00-19.00
Morgensvømming onsdag og fredag fra 06.30-08.30 (opp av bassenget 8).
Lørdag og søndag
10.00-17.00
Bade/oppholdstid avslutter 30 min før (dvs. 20.00 på hverdager), og billettsalg/innslipp stenges 60 min før.

På gråværsdager/kaldværsdager på helger/ferier iverksetter vi køsystem for besøkende til badeanlegget og ventetid må påregnes.

Treningssenteret
Mandag, tirsdag og torsdag:
08.00-21.00
Onsdag
06.30-21.00
Fredag
06.30-19.00
Sidegarderober (1 for herre, 3 for dame) er tilgjengelig frem til 20.45, hovedgarderoben stenger 20.30. Vi kan ikke garantere plass i garderoben og må prioritere badegjester om det blir stor pågang. 
Lørdag og søndag:
10.00-17.00
Åpent 06.00-23.00 for deg med nøkkelkort. NB! Nøkkelkort og armbånd er personlig. Låner du bort armbånd eller nøkkelkort, eller tar med deg andre inn, vil du kunne få bot og/eller bli utestengt.

Velværeavdelingen – status per 13. februar

Velværavdelingen er dessverre fortsatt stengt grunnet rehabilitering. Arbeidet er siste fremdrifstplan fra Hamar kommune ferdig fra entrepenørens side til påske. Deretter kan vi startet arbeidet med renhold, teknisk gjennomgang av vannforsyning etc. Dette vil ta ytterligere 3-5 uker og gjenåpning blir derfor ikke til påske. Arbeidet ble større enn antatt og har pågått i lengre tid, vi beklager ulempene dette har medført deg som kunde. Alle som har klippekort/gavekort får forlenget disse med både tiden vi hadde stengt i forbindelse med covid-19 og stengeperioden nå i forbindelse med rehabilitering.

Garderober for svømmekurs, skolesvømming etc. 
Informasjon om dette får du fra din skole/kursleder. Vi legger til rette for egne garderober for dette så langt det lar seg gjøre.

Hva skjer med mitt medlemskap etter stengingen ved juletider?
Februarfaktura for bare bad og full pakke kompenseres delvis.  Kontantmedlemskap og klippekort for bad forlenges med perioden vi har stengt. Januarfaktura må betales som vanlig da den ble kjørt ut før vi stengte.

Forlengelse av gavekort
Alle gavekort som er kjøpt i Ankerskogen og som har utløpt i Covid-19-tiden (f.o.m. 12. mars 2020) vil kunne benyttes i hele 2021. 
Gratisbilletter gjennom Stolpejakten / Turposter 2020 kan benyttes t.o.m. mars 2021.
Velværebilletter med utløpsdato 30.6.2020 kan benyttes i hele 2021 fra gjenåpning. Vi vet dessverre ikke eksakt når avdelingen kan gjenåpne, men trolig ikke før i overgangen mars/april.

Det er viktig at vi alle fortsetter å bidra i den nasjonale dugnaden mot Covid-19. På denne siden finner du informasjon om hvordan aktiviteter og tilbud blir påvirket av smittevernregler denne høsten. Ankerskogen har forsterket renhold som følge av pandemien og vi har redusert kapasitet i hele anlegget. Vi tar forbehold om endring i smittesituasjonen, samt lokale og nasjonale føringer.