Velkommen til en sprek høst i Ankerskogen. Vi håper på en aktiv og innholdsrik tid til tross for smittevernrestriksjoner. Det er viktig at vi alle fortsetter å bidra i den nasjonale dugnaden mot Covid-19. På denne siden finner du informasjon om hvordan aktiviteter og tilbud blir påvirket av smittevernregler denne høsten. Ankerskogen har forsterket renhold som følge av pandemien og vi har redusert kapasitet i hele anlegget. Vi tar forbehold om endring i smittesituasjonen, samt lokale og nasjonale føringer.

De viktigste punktene som gjelder for besøk i Ankerskogen:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk, er i karantene eller har symptomer på covid-19.
  • Hold minimum 1 meters avstand til andre enn de du er i husstand med og følg merking/instrukser fra personalet. Se egne avstandsregler eller antallsbegrensinger for utvalgte attraksjoner, samt soner treningssenteret. Dette er merket i anlegget.
  • God håndhygiene før, under og etter besøket.
  • Vis tålmodighet i inngangs- og utgangssonen. Her må alle være forberedt på å vente og slippe folk inn/ut/forbi.
  • Klorvannet vårt er i seg selv desinfiserende, men avstandsregelen på minimum 1 meter gjelder fortsatt her. Dette gjelder også per nå for barn i samme i kohort som kommer sammen på sin fritid.
  • Vi legger til rette for ekstra god kapasitet på gruppetimer og dagtidstrening/svømming for å ivareta våre seniorer og andre som per definisjon tilhører risikogruppene. Les mer om de ulike risikogruppene her. Rådfør deg med din lege om du er i tvil.
  • Se utdypende informasjon om smittevern på plakater på treningssenteret. Du er pålagt å rengjøre utstyr etter bruk.

Åpningstider f.o.m. 17. august
Fra og med mandag 17. august går vi nesten tilbake til ordinære åpningstider. Du kan nå bade og svømme frem til kl. 20.00 og være i garderoben og til kl. 20.30. Treningsenteret har åpent til 21.00.

Svømmehallen og badeland
Mandag – fredag
10.00-20.30
Lørdag og søndag
10.00-17.00
Bade/oppholdstid avslutter 30 min før (dvs. 20.00 på hverdager), og billettsalg/innslipp stenges 60 min før.

På gråværsdager på helger iverksetter vi køsystem for besøkende til badeanlegget og ventetid må påregnes. Vi håper å få plass en bookingløsning før høstferien.

Treningssenteret
Mandag – fredag:
08:00-21.00*
Sidegarderober (1 for herre, 3 for dame) er tilgjengelig frem til 20.45, hovedgarderoben stenger 20.30. Vi kan ikke garantere plass i garderoben og må prioritere badegjester om det blir stor pågang. 
Lørdag og søndag:
10.00-17.00
Åpent 06.00-23.00 for deg med nøkkelkort. NB! Nøkkelkort og armbånd er personlig. Låner du bort armbånd eller nøkkelkort, eller tar med deg andre inn, vil du kunne få bot og/eller bli utestengt.

Velværeavdelingen

Velværavdelingen er dessverre stengt grunnet rehabilitering. Arbeidet er større enn antatt og vil pågå i lengre tid. Vi venter på fremdriftsplan fra vår eier Hamar kommune. Alle som har klippekort/gavekort får forlenget disse med både tiden vi hadde stengt i forbindelse med covid-19 og stengeperioden nå i forbindelse med rehabilitering.

Garderober for svømmekurs, skolesvømming etc. 
Informasjon om dette får du fra din skole/kursleder. Vi legger til rette for egne garderober for dette så langt det lar seg gjøre.