Vi har endelig gjenåpnet Ankerskogen svømmehall, badeland og treningssenter. Hold deg oppdatert på denne siden på informasjon vedrørende smittevern, åpningstider og tilbud. Det er viktig at du som medlem og kunde setter deg inn i denne informasjon før du kommer. På dager med stor pågang har vi kø for innslipp inn i anlegget og kø for innslipp i familieavdelingen. Dette skjer typisk på regnværsdager. Ved besøk hos oss i sommer kan du velge mellom enkeltbillett (helgepris i skoleferien), klippekort eller sommerkort. 

Vi viser til tidligere informasjon om hvordan stengeperioden påvirker deg som kunde/medlem. Avtalegiro gjenopptas for juli måned og kontantmedlemskap, klippekort, gavekort etc. forlenges med antall stengte dager f.o.m. 15. juni.

De viktigste punktene som gjelder for besøk i Ankerskogen:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Hold minimum 1 meters avstand til andre enn de du er i husstand med og følg merking/instrukser fra personalet. Se egne avstandsregler for utvalgte soner/timer på treningssenteret.
  • God håndhygiene før, under og etter besøket.
  • Vis tålmodighet i inngangs- og utgangssonen
  • Klorvannet vårt er i seg selv desinfiserende, men avstandsregelen på minimum 1 meter gjelder fortsatt her. Dette gjelder også per nå for barn i samme i kohort som kommer sammen på sin fritid.
  • Vi legger til rette for ekstra god kapasitet på gruppetimer og dagtidstrening/svømming for å ivareta våre seniorer og andre som per definisjon tilhører risikogruppene. Les mer om de ulike risikogruppene her. Rådfør deg med din lege om du er i tvil. Under sommertiden har vi vanntreninger før ordinær åpningstid med egne garderober.

Hvordan blir det med antallbegrensning i de ulike avdelingene/fasilitetene?

Garderober og dusjer
Ankerskogen er et stort anlegg med plass til hundrevis av mennesker spredt rundt i anlegget, selv med 1 meters avstand. Likevel vil vi begrense innslipp gjennom redusert kapasitet i våre garderober. Vi må legge til rette for at det er mulig å holde en meters avstand til andre i garderoben og har derfor valgt å teste en løsning hvor vi låser av skap for å sikre denne avstanden. Det vil si at vi har hvert fjerde skap åpent på øvre og nedre rekke. Det er fint om du benytter kun ett skap når du skal bade med ditt/dine barn. Hvis det er behov for flere så løser vi selvfølgelig det så langt det lar seg gjøre.

Det må utvises noe ekstra tålmodighet i dusjene da kun annenhver dusj kan benyttes. Dette er ikke tiden for å ta hårkur og diverse hos oss. I tillegg til våre to hovedgarderober har vi også åtte smågarderober som blir åpnet ved behov. Disse vil også bli benyttet av leietakere. HC-garderober benyttes som vanlig etter ved behov/etter avtale.

Badstue, boblebad, varmebasseng etc. 
Informasjonsplakater om antallsberensning vil stå i tilknytning de fasilitetene det potensielt kan oppstå kø ved. Takk for at du viser hensyn, tålmodighet og deler på godene.  Det kan bli aktuelt å innføre makstid.

Hvilke fasiliteter er stengt, eventuelt utstyr som er borte?

Per dags dato er velværeavdelingen og terapibassenget stengt grunnet rehabilitering.Terapibassenget vil tidligst kunne åpne i midten av juli, mens velværeavdelingen må vi komme tilbake til.

Blekkspruten, den store flyteleken i 50-meters bassenget, vil etter råd fra kommuneoverlegene ikke være tilgjengelig. Vi vil sammen se på en løsning for å få denne ut i bassenget etter hvert. Et utvalg av øvrige leker vil være tilgjengelige og disse vil regelmessig være i kontakt med klorvannet, som i seg selv er desinfiserende. Det er maks en person/samme husstand som kan benytte en leke om gangen.

Hva gjør Ankerskogen for å ivareta smittevernet og sikre god utnyttelse av kapasiteten?
Ankerskogen har allerede et grundig renhold i hele anlegget. Vi øker nå frekvensen på dette og vil ha ekstra fokus på garderober, toaletter og kontaktflater. I tillegg vil alle ansatte være oppdatert på gjeldende smittevernregler og antallbegrensninger i de ulike delene av anlegget.

Håper vi ses!

Åpningstider f.o.m. 3. august
Vi har sommeråpningstider t.o.m 2. august. Vi åpner igjen 3. august med morgensvømming, men vi fortsetter å stenge svømmehallen to timer før ordinær åpningstid. Dvs. klokken 19.00. Gruppetimer og treningssenteret er åpent som vanlig. Vi jobber for å få til ordinær åpningstid i svømmehallen utover høsten, men vi må avvente i forhold til smittevern.

Svømmehallen og badeland
Mandag – fredag
10.00-19.00
Lørdag og søndag
10.00-17.00
Bade/oppholdstid avslutter 30 min før, og billettsalg/innslipp stenges 60 min før.

Treningssenteret
Mandag – fredag:
08:00-21.00*
Garderobe er kun tilgjengelig til kl. 19.00 (svømmehallens åpningstid). Vi jobber med å få til utvidelse av åpningstiden i svømmehallen til kl. 21.00 slik at vi også har garderober til 21. Les mer under*
Lørdag og søndag:
10.00-17.00
Åpent 06.00-23.00 for deg med nøkkelkort. Se informasjon under.

Alle må være ute av bygget til stengetidspunktet og garderoben er kun åpen i svømmehallens åpningstid.

*Garderobebruk for aktivitet tilknyttet treningssenteret og timer i sal:
Vi har begrenset kapasitet i våre garderober som følge av smittevern. Det vil derfor være badende gjester som har førsteprioritet. De som bruker treningssenteret og har behov for garderobe med dusj/vil ta badstue kan få dette så langt det lar seg gjøre. Hvis du fortsatt har mulighet til å skifte og dusje hjemme er det veldig fint. Ta med rene innesko, håndkle og drikkeflaske. Garderobene følger åpningstiden til svømmehallen, med unntak av for deltakere på vanntimer.

Nøkkelkort
F.o.m. mandag 29. juni vil du ha tilgang til treningssenteret med nøkkelkort utenfor bemannet åpningstid. Mandag den 29. juni har vi morgentrening fra 06.30 så da benytter du hovedinngangen. Men f.o.m mandag kveld kan du trene til kl. 23.00, og fra tirsdag: alle dager fra 06.00-23.00. I henhold til smittevernregler er du som medlem pålagt å rengjøre utstyr etter bruk. Minner om at ditt nøkkelkort er personlig!

Gruppetimer
Vi har redusert antall deltakere på gruppetimer og det er minimum 15 minutter mellom hver time i samme sal. I tillegg vil vi sette dører åpne i forkant og etterkant av timer. Alle som deltar på gruppetimer må booke på forhånd, enten via nettet/telefonen eller på vår bookingstasjon når du kommer.

Book din time nå.

Velværeavdelingen – midlertidig stengt
Vi hadde gledet oss skikkelig til gjenåpning av velværeavdelingen, men vi har dessverre oppdaget løse fliser på veggene i “grotten” i skogsjøbassenget. Det betyr at at vi er nødt til å tappe bassenget og fjerne alle de løse flisene. Vi kommer tilbake med mer informasjon om tidsperspektiv. Klippekort i velvære forlenges ytterligere med antall stengedager som følge av rehabiliteringen. Dette kommer i tillegg til stengeperioden vi har hatt i forbindelse med covid-19.

Kafeen
Våre flotte drivere fra Hoels cafe starter opp igjen sin drift mandag 15. juni kl. 10.00. De vil tilstrebe å ha samme åpningstider som svømmehallen. Det blir litt endring på utvalg og servering. Velkommen tilbake!

 

X