Fra og med 24. september har vi tilbud på familiebilletter. Kjøp tre billetter til prisen av to! Du får også billettene til ordinær hverdagspris, men kan benytte de på helg, helligdager og ferie. Billettene er gyldig frem t.o.m 31.12.2019.

Prisen for 3 billetter blir kr 970 (485 per stk) og gir to voksne og to barn tilgang til Ankerskogen Svømmehall og badeland tre ganger. Les mer om priser og tilbud. 

Hvem kan kjøpe og bruke familiebilletten?
Alle kan kjøpe billetten, men den må brukes av et maksimum på to voksne og to barn. Dere må ikke være i slekt. Du kan til eksempel kjøpe billetten og ta med deg kameraten eller venninnen din og barna.

Kjøp billettene neste gang du er i Ankerskogen og få en morsom badeopplevelse sammen med noen du er glad i. Chiparmbånd lånes ut som vanlig ved innløsing av billettene.

Bader du og barna ofte? 
Vi har også familieavtale på medlemskap. Hvis to voksne melder seg inn på enten avtalegiromedlemskap (12 md bindingstid) eller kontantmedlemskap (minimum 6 md) kan man få gratis* adgang for inntil tre barn (0-17 år) i svømmehallen. *Kostnad for chiparmbånd til barna tilkommer hvis man ikke har dette fra før. 150 per stk. Chiparmbåndet kan benyttes så lenge man har et aktivt medlemskap, og det kan også gjenbrukes om man har vært medlem tidligere. Med familieavtale har man en som betaler for medlemskapene samlet.

Ta kontakt med oss i resepsjonen for mer informasjon eller send oss en e-post

X