Velkommen til den store badedagen i Ankerskogen søndag 15. september fra kl. 10.00. Vi har mange spennende aktiviteter for store og små, samt halv pris på alle inngangsbilletter i svømmehallen og badelandet.
Tilbudet gjelder for enkeltbilletter med helgepriser. Se hvilke billetter vi tilbyr!

Program for dagen:

10:00-16:30 Rebusløp for hele familien i badelandet / familieavdelingen. Passer også for småbarnsfamilien. Vinner av familiebillett trekkes ut blant familier med riktig svar. Trekning skjer søndag kveld.
10:30-11:15 Vannskliekonkurranse barneskolealder. Vi kårer en vinner med beste tid og trekker en tilfeldig vinner blant alle som deltar. Fine premier fra vår badebutikk. Les mer og meld deg på litt lengre ned på siden.
11:15-12:00 Vannskliekonkurranse ungdomsskolealder. Vi kårer en vinner med beste tid og trekker en tilfeldig vinner blant alle som deltar. Fine premier fra vår badebutikk. Les mer og meld deg på litt lengre ned på siden.
12:00-13:30 Hinderløype for hele familien. Hinderløypen passer for familier med barn som er svømmedyktige. Man kan velge å delta flere samtidig eller konkurrere 1 mot 1. Alle som deltar får en liten overraskelse fra Ankerskogen så langt lageret rekker.
12:00-13:30 Få tips til hopp og stup fra stupere i HIL Svømming
13:30-14:15 Vannskliekonkurranse fra videregåendealder og oppover. Voksne kan også delta. Vi kårer en vinner med beste tid og trekker en tilfeldig vinner blant alle som deltar. Fine premier fra vår badebutikk. Les mer og meld deg på litt lengre ned på siden.
14:30-15.30 Gratis smaksprøver og gulrotsnacks i badelandet / familieavdelingen på smoothie fra vår kafe. Tilbudet gjelder så langt lageret rekker.

Anlegget stenger som vanlig klokken 17.00 og man må opp fra bassenget kl. 16.30. Kafeen stenger kl. 16.00.

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

Påmelding vannskliekonkurranse
For å delta må man kunne sette av tidsrommet som står skrevet over. Vi bruker påmelding for å få overblikk over interessen og forberede oppsett av rekkefølge etc. Alle som deltar får prøvekjøre 1-2 ganger hvor tiden tas. Deretter blir det 1 forsøk i selve konkurransen hvor tiden noteres. Premiering foregår i tidsrommet konkurransen står oppsatt! Det blir premie til beste tid på hver pulje, samt en vinner som trekkes ut. Barn som er under 10 år må ha følge med ansvarlig badende voksen (må være ved sklien). Vi anbefaler ikke sklien til barn som utrygge i vann eller er mørkredde. Personopplysninger slettes/makuleres etter at arrangementet er ferdig.

Gå til påmeldingsskjema

Tilbud i shop og kafe
Vi har gode tilbud både i vår badebutikk og kafe denne dagen. Du kan også kjøpe mat, drikke og is ute i badelandsområdet. Husk bankkort!

Hva er den store badedagen?
Den store dagen er den nasjonale badedagen i regi av Badelandenes interesseorganisasjon. Les mer her

X