Vi søker serviceorienterte tilkallingsvikarer til Ankerskogen Svømmehall Hamar KF. Vi har behov for ekstra hjelp ved sykdom, permisjoner og ekstraordinære arrangementer på dag, kveld og helg. Vi søker vikarer både til svømmehall/badeland, servicesenter og renhold.

Badevert tilkallingsvikar (arbeid i svømmehallen / badelandet)

  • Ivareta sikkerheten i badeanlegget
  • Kommunikasjon med kunder
  • Renhold
  • Avlaste serviceavdeling
  • Andre oppgaver etter avtale

Hvem er du?
Ankerskogen satser mye på god sikkerhet i badet. Dette betyr at badeverter skal ha kunnskap i førstehjelp og være godt trenet i vann. Vi krever at badeverter skal kunne dykke ned og hente opp personer fra 5 m dybde i bassenget. Opplæring vil bli gitt. Badeverter skal også være behjelpelig med spørsmål fra gjester etc.
Søkere må være fyllt 18 år.

Servicevert tilkallingsvikar

  • Salg og service i vårt servicesenter (billettsalg etc)
  • Andre oppgaver etter avtale

Hvem er du?
Vi søker deg som liker et høyt tempo og som kan ha flere baller i lufta. Du må være god på data og sette deg inn i ting raskt. Du må like salg og service, og alltid sette kunden først. Søkere må være fylt 18 år.

Renholder tilkallingsvikar

  • Variert renhold i anlegget og i garderober
  • Andre oppgaver etter avtale

Hvem er du?
Vi søker deg som har erfaring med renhold og som liker å ha det rent og ryddig rundt deg. Søkere må være fylt 16 år.

Om Ankerskogen
Ankerskogen Svømmehall Hamar KF er et av Norges største svømme- og badeanlegg, eid av Hamar kommune. Sammen med et moderne treningssenter og egen spa- og velværeavdeling er Ankerskogen et unikt sted for folk i alle aldre. Vi jobber hver dag med å skape gode opplevelser for våre gjester og skal gi et viktig bidrag til folkehelsen i Hamarregionen.

Lønn
Lønn og annen godtgjørelse ved tiltredelse er i henhold til gjeldende tariffavtale.

Kontaktinfo:
Avdelingsleder Servicesenter: Christian Gaasø-Olasveengen
E-post: christian@ankerskogen.no

E-posten merkes: “Tilkallingsvikar Ankerskogen”. 

Søknadsfrist 15.9

X