Bildetekst: Fra venstre: Christina Gaasø-Olasveengen ønsker Sharihan Kamal Nujedat og Levent Yildirim velkommen til Ankerskogen svømmehall. Foto: Ankerskogen

– Ankerskogen svømmehall Hamar KF har inngått en leieavtale med innehaverne av Hoels Café i Hamar for leie av kafeen i Ankerskogen. Daglig leder Sharihan Kamal Nujedat og styreleder Levent Yildirim er glade for at avtalen nå er undertegnet og i orden. Vi håper å komme i gang i begynnelsen av august og gleder oss til å samarbeide med Ankerskogen framover, sier Levent Yildirim.

– Serviceleder Christian Gaasø-Olasveengen ønsker Sharihan og Levent velkommen til Ankerskogen. Vi ser fram til et godt samarbeid der vi kan utvikle konsepter og ivareta våre gjester på en god måte. Et anlegg som Ankerskogen trenger en innovativ og kreativ kafédriver, noe vi vet vi får nå, sier Olasveengen.

Bakgrunn: Ankerskogen har leid ut kafédriften i svømmeanlegget til ekstern leietaker fra januar 2017. Våren 2019 meldte daværende leietaker oppbud. Kafédriften i Ankerskogen har fram til nå vært et begrenset tilbud administrert av Ankerskogen. Fra begynnelsen av august vil den nye driveren ivareta all servering i svømmehallen samt velværeavdelingen.

X