Onsdag 4. november opphevet Hamar kommune deler av sin forskrift om lokale smitteverntiltak. Den 5. november kom det nye nasjonale tiltak, men det ble ikke besluttet ekstratiltak for Hamar kommune. Det betyr at vi holder åpent. Barn og unge under 25 år er også velkommen tilbake i Ankerskogen, og våre kurs for baby- og småbarn kan gjennomføres. Vær obs på at det likevel kan være andre regler, råd og anbefalinger i nærliggende kommuner på hva man som innbygger skal gjøre. Det er for tiden krav om 2 meters avstand ved innendørs fysisk aktivitet. 

Link til informasjon om hvordan nasjonale tiltak påvirker Hamar kommune

Det er viktig at vi alle fortsetter å bidra i den nasjonale dugnaden mot Covid-19. På denne siden finner du informasjon om hvordan aktiviteter og tilbud blir påvirket av smittevernregler denne høsten. Ankerskogen har forsterket renhold som følge av pandemien og vi har redusert kapasitet i hele anlegget. Vi tar forbehold om endring i smittesituasjonen, samt lokale og nasjonale føringer.

De viktigste punktene som gjelder for besøk i Ankerskogen:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk, er i karantene eller har symptomer på covid-19.
  • Hold minimum 1 meters avstand til andre enn de du er i husstand med og følg merking/instrukser fra personalet. Se egne avstandsregler eller antallsbegrensinger for utvalgte attraksjoner, samt soner treningssenteret. Dette er merket i anlegget.
  • God håndhygiene før, under og etter besøket.
  • Vis tålmodighet i inngangs- og utgangssonen, samt i garderober. Her må alle være forberedt på å vente og slippe folk inn/ut/forbi for å ivareta
    1-meters regelen.
  • Klorvannet vårt er i seg selv desinfiserende, men avstandsregelen på minimum 1 meter gjelder fortsatt her. Dette gjelder også per nå for barn i samme i kohort som kommer sammen på sin fritid.
  • Vi legger til rette for ekstra god kapasitet på gruppetimer og dagtidstrening/svømming for å ivareta våre seniorer og andre som per definisjon tilhører risikogruppene. Les mer om de ulike risikogruppene her. Rådfør deg med din lege om du er i tvil.
  • Se utdypende informasjon om smittevern på plakater på treningssenteret. Du er pålagt å rengjøre utstyr etter bruk.

Informasjon om mulig køsystem og ventetid på helger for bading
Vi har dessverre ikke forhåndssalg av billetter eller booking av badetid per nå. Vi iverksetter køsystem med kølapper ved stor pågang. Ventetid må da påregnes, og denne kan variere mellom ca. 30 min og 2 timer. Vi differensierer innslipp mellom de som skal i familieavdelingen (badelandsdelen), de som kun benytter svømmehallen med stupetårn, samt de som bare skal benytte svømmebaner. Det er kortere ventetid om man bare skal svømme eller bruke 50-meteren med stupetårn.

Åpningstider

Svømmehallen og badeland

Mandag – fredag
10.00-20.30
Morgensvømming mandag, onsdag og fredag fra 06.30-08.30 (opp av bassenget 8).
Lørdag og søndag
10.00-17.00
Bade/oppholdstid avslutter 30 min før (dvs. 20.00 på hverdager), og billettsalg/innslipp stenges 60 min før.

På gråværsdager på helger/ferier iverksetter vi køsystem for besøkende til badeanlegget og ventetid må påregnes.

Treningssenteret
Mandag – fredag:
08:00-21.00*
Sidegarderober (1 for herre, 3 for dame) er tilgjengelig frem til 20.45, hovedgarderoben stenger 20.30. Vi kan ikke garantere plass i garderoben og må prioritere badegjester om det blir stor pågang. 
Lørdag og søndag:
10.00-17.00
Åpent 06.00-23.00 for deg med nøkkelkort. NB! Nøkkelkort og armbånd er personlig. Låner du bort armbånd eller nøkkelkort, eller tar med deg andre inn, vil du kunne få bot og/eller bli utestengt.

Velværeavdelingen

Velværavdelingen er dessverre stengt grunnet rehabilitering. Arbeidet er større enn antatt og vil pågå i lengre tid. Vi venter på fremdriftsplan fra vår eier Hamar kommune. Alle som har klippekort/gavekort får forlenget disse med både tiden vi hadde stengt i forbindelse med covid-19 og stengeperioden nå i forbindelse med rehabilitering.

Garderober for svømmekurs, skolesvømming etc. 
Informasjon om dette får du fra din skole/kursleder. Vi legger til rette for egne garderober for dette så langt det lar seg gjøre.