Velkommen til bading, velvære og trening i i høst. Ankerskogen følger nå de nasjonale Covid-19-retningslinjene og har åpent for alle. 

Gjenåpning av velværeavdelingen
Velværeavdelingen gjenåpnet torsdag 17. juni. Alle som skal inn i velvære må booke på nett.  Her finner du booking.

Informasjon om mulig køsystem og ventetid på helger og ferier for bading
Vi har dessverre ikke forhåndssalg av billetter eller booking av badetid per nå. Vi iverksetter køsystem med kølapper ved stor pågang. Ventetid må da påregnes, og denne kan variere mellom ca. 30 min og 2 timer. Vi differensierer innslipp mellom de som skal i familieavdelingen (badelandsdelen), de som kun benytter svømmehallen med stupetårn, samt de som bare skal benytte svømmebaner. Det er kortere ventetid om man bare skal svømme eller bruke 50-meteren med stupetårn. Vi åpner for billettsalg 9.45 man-fred. Lørdag og søndag kl. 10.

De viktigste punktene som gjelder for besøk i Ankerskogen:

  • Hold deg hjemme hvis du er syk, er i karantene eller har symptomer på covid-19.
  • Hold minimum 1 meters avstand til andre enn de du er i husstand med og følg merking/instrukser fra personalet. Se egne avstandsregler eller antallsbegrensinger for utvalgte attraksjoner, samt soner treningssenteret. Dette er merket i anlegget. Det er for tiden krav om 2 meters avstand mellom alle som trener.
  • God håndhygiene før, under og etter besøket.
  • Vis tålmodighet i inngangs- og utgangssonen, samt i garderober. Her må alle være forberedt på å vente og slippe folk inn/ut/forbi for å ivareta
    1-meters regelen.
  • Klorvannet vårt er i seg selv desinfiserende, men avstandsregelen på minimum 1 meter gjelder fortsatt her. Dette gjelder også per nå for barn i samme i kohort som kommer sammen på sin fritid.
  • Vi legger til rette for ekstra god kapasitet på gruppetimer og dagtidstrening/svømming for å ivareta våre seniorer og andre som per definisjon tilhører risikogruppene. Les mer om de ulike risikogruppene her. Rådfør deg med din lege om du er i tvil.
  • Se utdypende informasjon om smittevern på plakater på treningssenteret. Du er pålagt å rengjøre utstyr etter bruk.

2-meters avstand er gjeldende under alt av trening, mens 1-meters regelen gjelder generelt, som til eksempel i garderober. Vi anbefaler alle å holde så god avstand som mulig og være effektive. Vi opprettholder 2 meter i badstuen, takk for at du lar andre slippe til. Vi ber om at alle som skal trene registrerer seg i portene nede før de går opp og trener, hvis kø kan registrering skje etter økta. Du kan pipe deg inn og ut samtidig, det vil si at du inn gjennom porten og ut igjen. 

Garderobe og badstuer
Badstue og garderober er åpne, men det anbefales minst mulig tid i garderobe for de som kun skal trene, det vil si at man for eksempel unngår dusj og eventuelt går rett opp etter registrering. Om du f.eks. trener på morgen før jobb så kan du få bruke garderobe og dusj, eller om du skal benytte både treningssenteret og svømmehallen.

Åpningstider (ordinære)

NB! Vi stenger anlegg og garderober kl. 19.00 på fredager (åpent for nøkkelkort) og har ikke morgensvømming mandager.

Svømmehallen og badeland

Mandag – torsdag
10.00-20.30
Fredag
10.00-19.00
Morgensvømming onsdag og fredag fra 06.30-08.30 (opp av bassenget 8).
Lørdag og søndag
10.00-17.00
Bade/oppholdstid avslutter 30 min før (dvs. 20.00 på hverdager), og billettsalg/innslipp stenges 60 min før.

På gråværsdager/kaldværsdager på helger/ferier iverksetter vi køsystem for besøkende til badeanlegget og ventetid må påregnes.

Treningssenteret
Mandag, tirsdag og torsdag:
08.00-21.00
Onsdag
06.30-21.00
Fredag
06.30-19.00
Sidegarderober (1 for herre, 3 for dame) er tilgjengelig frem til 20.45, hovedgarderoben stenger 20.30. Vi kan ikke garantere plass i garderoben og må prioritere badegjester om det blir stor pågang. 
Lørdag og søndag:
10.00-17.00
Åpent 06.00-23.00 for deg med nøkkelkort. NB! Nøkkelkort og armbånd er personlig. Låner du bort armbånd eller nøkkelkort, eller tar med deg andre inn, vil du kunne få bot og/eller bli utestengt.

Velværeavdelingen 
Åpent med booking
Mandag-fredag
13.00-21.00
Lørdag og søndag
12.00-17.00

Garderober for svømmekurs, skolesvømming etc. 
Informasjon om dette får du fra din skole/kursleder. Vi legger til rette for egne garderober for dette så langt det lar seg gjøre.

Hva skjer med mitt medlemskap etter stengingen ved juletider?
Februarfaktura for bare bad og full pakke kompenseres delvis.  Kontantmedlemskap og klippekort for bad forlenges med perioden vi har stengt. Januarfaktura må betales som vanlig da den ble kjørt ut før vi stengte.

Forlengelse av gavekort
Alle gavekort som er kjøpt i Ankerskogen og som har utløpt i Covid-19-tiden (f.o.m. 12. mars 2020) vil kunne benyttes i hele 2021. 
Gratisbilletter gjennom Stolpejakten / Turposter 2020 kan benyttes t.o.m. mars 2021.
Velværebilletter med utløpsdato 30.6.2020 kan benyttes i hele 2021 fra gjenåpning. Vi vet dessverre ikke eksakt når avdelingen kan gjenåpne, men trolig ikke før i overgangen mars/april.

Det er viktig at vi alle fortsetter å bidra i den nasjonale dugnaden mot Covid-19. På denne siden finner du informasjon om hvordan aktiviteter og tilbud blir påvirket av smittevernregler denne høsten. Ankerskogen har forsterket renhold som følge av pandemien og vi har redusert kapasitet i hele anlegget. Vi tar forbehold om endring i smittesituasjonen, samt lokale og nasjonale føringer.